Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált férfiak, új párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált férfiak, új párod gyerekét el tudtad fogani?

Figyelt kérdés

Tervezzük párommal az összeköltözést, de ő nem akar beleszólni semmibe a gyerekkel kapcsolatban,szerinte az az én dolgom, nem akar rászólni, ha bármi rosszat csinál stb.. 6 éves gyerekről van szó.

Az apja 2 hetente viszi el . Nem ő van vele nap mint nap, nem is érdekli igazán a nevelése. Én nem azt akarom, hogy legyen az apja, de kell egy kapcsolat közöttük. Az ő gyereke már nagyobb "katonai" nevelésben részesül, nagyon nagyok az elvárásai vele szemben, haragszik rá ha nem jól teljesít. Szóval nem tudom, így van-e értelme, vagy ez másoknál is így működik? Nálatok? Tapasztalatok?

2013. okt. 4. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
El. És ő is az enyémet. Nyilván nem apa/lánya - anya/lánya viszony, de nem vonulunk ki egymás gyerekeinek a neveléséből - őszintén szólva fizikailag sem tartanám kivitelezhetőnek ezt. (igaz, nálunk alig egy év a két lány között a korkülönbség)
2013. okt. 4. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Én el tudtam fogadni.

Valószínűleg az is közrejátszott, hogy én is nevelőszülőknél éltem, így tudtam, milyen a "mostohagyerek" státusz. Úgy viselkedtem vele, ahogy annak idején én szerettem volna, hogy viselkedjenek velem. Nem játszottam a "na most én lettem az apád, majd megmutatom" szerepet, de nem is vontam ki magam a fiú neveléséből, tanultam vele, elvittem iskolába, játszottam vele. Azóta is jó a kapcsolatunk, a mostohafiam most gimnazista.

A ti esetetekben, ahogy én látom, ez nem fog jóra vezetni. Beszélj a pároddal,hivatkozz a gyerek érdekeire - mert tényleg szüksége van egy "apára", ha már a másik nem törődik vele...

2013. okt. 4. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugye nem te vagy az a nő, akinek az a végtelenül neveletlen és elkényeztetett gyereke van, aki rugdossa az embereket és ordít velük?

Azért kérdezem, mert szerintem egy ilyen gyerek mellett te bele se menj egy uj kapcsolatban mert csak újabb sérülést fogsz elszenvedni. Ugyanis én nőként nem türnék meg egy ilyen gyereket a környezetemben, nem hogy egy pasi.

2013. okt. 4. 10:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok.Az én gyerkmekem is hisztizik, de nem ennyire.
2013. okt. 4. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:

A párod is elfogadta a gyerekedet, máskülönben nem lenne veled és nem tervezné veled most az összeköltözést :)

A gyerek kérdésben meg kell hogy egyezzetek máskülönben nem fogtok tudni együtt élni. Mondjuk ez lakva derül majd ki. Szerintem ha összeköltöztök szépen lassan kialakul a rend, biztos ő is jobban kiveszi majd a részét. De alapvető nevelést ne várj tőle, lehet hogy a fiad el se fogadná, másfelől meg tényleg nem az ő dolga.

2013. okt. 4. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem hajlandó apjaként viselkedni, ami alatt azt értem, hogy rászól, ha rosszat csinál, megdícséri, ha jót, stb., akkor nem erőltetném vele a kapcsolatot. Azt mondja nem az ő dolga a te gyerekedet nevelni/figyelni rá. Most gondolj bele, ha lesz közös gyerek és azt ajnározni fogja, akkor a te gyereked hogy fogja magát érezni??
2013. okt. 4. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!