Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti nem féltek gyereket vállalni?
Bár én nem vagyok férfi,remélem nem baj ha irok.
szerintem nem minden házasság végzödik válással.ilyeneken nem is kéne rágodni.ha igy állna mindenki a dolgokhoz,akkor már rég nem házasodnának az emberek,és nem vállalnának gyereket.
ahhoz meg annyit füznék hozzá,hogy ha a férfi nem volt eröszakos,vagy alholista a házasságban,akkor nem kéne olyan törvény hogy csak x időben láthassa a gyerekét.ha én elválnék,nem tagadnám meg töle a fiunkat,hisz az apjára is ugyan olyan szüksége van mint az anyjára.
(Zsoka)
A 20:36 nem viccelt! Tényleg nagyon sok ilyen faszi van, az ilyeneket ki kellene heréltetni!
Amúgy én mint nő, inkább azon gondolkodom, hogy minek a mai nőknek gyereket szülni...inkább a nőknek van félni valójuk!
Tisztelet a kivételnek, aki megteheti.
A mai nők ( tisztelet a kivételnek),minden áron anyák akarnak lenni!Akkor is ha rossz a kapcsolat és a férfi nem akar gyereket.Ha megvan a gyerek,akkor majomszeretettel nevelik,és csak vele törődnek.Ha a férj nem bírja idegileg,akkor mehet és fizethet.A biróság pedig az anyának ítéli a gyereket.A kéthetenkénti látofatás alatt nem alakulhat ki apa-gyerek kapcsolat,Az anya pedig sok esetben az apa ellen neveli a gyereket.
Mindkét félnek komolyabban megkellene gondolni a gyerekvállalást.
a második :| te jó ég!
és én ezt úgy írom hogy férfi vagyok...
durva emberek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!