Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak! Ti nem féltek gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti nem féltek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Magyarországon, egy olyan országban, ahol váláskor a gyerek egyenesen az anyához kerül, és csak kéthetente láthatod (ha olyan a kapcsolatod az anyával...) valamint ha válásra kerül a sor, mindent kezdhetsz elölről anyagilag?
2010. febr. 6. 20:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak egyet mondhatok.Aki ezen rágódik,az ne csináljon gyereket egyáltalán.Nem így kéne hozzáállni.
2010. febr. 6. 20:33
 2/15 anonim ***** válasza:
23%
mé félnék? nem én nevelem fel:D én csak a cuccot adom hozzá a többit majd megoldja aki akarja :D
2010. febr. 6. 20:36
 3/15 A kérdező kommentje:
remélem utolsó csak viccelt...
2010. febr. 6. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Bár én nem vagyok férfi,remélem nem baj ha irok.

szerintem nem minden házasság végzödik válással.ilyeneken nem is kéne rágodni.ha igy állna mindenki a dolgokhoz,akkor már rég nem házasodnának az emberek,és nem vállalnának gyereket.

ahhoz meg annyit füznék hozzá,hogy ha a férfi nem volt eröszakos,vagy alholista a házasságban,akkor nem kéne olyan törvény hogy csak x időben láthassa a gyerekét.ha én elválnék,nem tagadnám meg töle a fiunkat,hisz az apjára is ugyan olyan szüksége van mint az anyjára.

(Zsoka)

2010. febr. 6. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
47%

A 20:36 nem viccelt! Tényleg nagyon sok ilyen faszi van, az ilyeneket ki kellene heréltetni!

Amúgy én mint nő, inkább azon gondolkodom, hogy minek a mai nőknek gyereket szülni...inkább a nőknek van félni valójuk!

Tisztelet a kivételnek, aki megteheti.

2010. febr. 6. 21:00
 6/15 anonim ***** válasza:
37%

A mai nők ( tisztelet a kivételnek),minden áron anyák akarnak lenni!Akkor is ha rossz a kapcsolat és a férfi nem akar gyereket.Ha megvan a gyerek,akkor majomszeretettel nevelik,és csak vele törődnek.Ha a férj nem bírja idegileg,akkor mehet és fizethet.A biróság pedig az anyának ítéli a gyereket.A kéthetenkénti látofatás alatt nem alakulhat ki apa-gyerek kapcsolat,Az anya pedig sok esetben az apa ellen neveli a gyereket.

Mindkét félnek komolyabban megkellene gondolni a gyerekvállalást.

2010. febr. 6. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
azért a nők se semmik, mert ha találnak egy gazdag pasit egyből gyereket akarnak neki szülni, hogy meg legyenek jó darabig anyagilag. Nem gondolkoznak, hogy talán nem a pénz után kellene menni, hanem a szerelem után.
2010. febr. 6. 21:43
 8/15 anonim ***** válasza:
63%

a második :| te jó ég!

és én ezt úgy írom hogy férfi vagyok...

durva emberek vannak

2010. febr. 6. 21:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs meg a háttér amibe beleszületik a gyerek,akkor bizony félnék..,sőt nem is válallnék!Most meg sajnos olyan időket élünk,hogy egy gyerek is "teher"..,köszönhető a kormány családbarát politikájának:/ Egyébként nem félnék. 29F
2010. febr. 6. 21:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én már alig várom, h legyen! De még csak 21 vagyok és tanulok! Szal egy jó darabig tuti nem lesz!
2010. febr. 6. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!