Hát a mai gazdasági helyzetben tényleg elég nehéz de szerintem aki annyira szeretne gyereket az úgyis bevállalja aki meg nem az meg erre fogja.
2011. aug. 26. 08:23
3/73 anonim válasza:
Szerintem ez a legjobb mércéje annak, hogy mennyire iszonyatosan anyagiasak az emberek. Ésszel élve ugyanis a mai világban is gyönyörűen fel lehet nevelni 1-2-3 gyereket.
2011. aug. 26. 08:25
4/73 anonim válasza:
Legtöbbször csak kifogást keresnek. A nők ilyen szempontból hátrányosabb helyzetben vannak, mert ha teszem azt ötven évesen jönnek rá, hogy utód nélkül kell, leéljék az életüket, akkor már nem igen tudnak ezen a helyzeten változtatni.
Aki nem vállal gyereket, soha nem tudja továbbadni azt, amit ő egykor a szüleitől és nevelőitől kapott. Nagyon sok jóról mond le, és nem is hiszem, hogy nem lesz hiányérzete emiatt.
2011. aug. 26. 08:26
5/73 anonim válasza:
Szabad vállalni, de tudni kell lemondani bizonyos dolgokról akkor. Ellenben a gyerek kárpótol rengeteg mindent.
2011. aug. 26. 08:27
6/73 anonim válasza:
Ésszel élve???
Persze... Végül is ma Magyarországon nincs olyan, hogy munkanélküliség, sem olyan, hogy hátrányos megkülönböztetés a munka világában, mert gyereket nevelsz.
TE HOL ÉLSZ????
2011. aug. 26. 08:27
7/73 anonim válasza:
Szerintem kifogás...
Én gyermekekkel képzelem el a jövőmet, szóval nekem fontos. Úgyhogy amint lesz annyi, hogy megadjuk a szükségeseket nekik, befejeztük az egyetemet, elkezdünk gondolkodni a baba témán:)
2011. aug. 26. 08:28
8/73 anonim válasza:
Ezt a kérdést fel kéne tenni egy roma nagycsaládnak. Kíváncsi lennék, mit válaszolnának.
9/73 anonim válasza:
Az ember nem önként vállal gyereket, hanem a nyamvadt szaporodási ösztön hajtja rá. Ésszel nézve semmikor nem jó ötlet gyereket nevelni.
10/73 anonim válasza:
Nagymamám harmadik testvére 1942 augusztus 7-én született. És ember lett belőle. Pedig a mai kiszámíthatatlan világ hol van ahhoz a világhoz képest, ami akkor volt :P És ha akkor is fel tudták nevelni a gyerekeket, szerintem akkor valahogy most is meg lehet oldani, ebben a BORZALMAS világban ami most van :D Bár igaz, lehet ebben a gazdasági válságban a gyerek nem plazmatévét fog nézni, csak rendeset, de hát ez van...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!