Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak! Ti nem féltek gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti nem féltek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Magyarországon, egy olyan országban, ahol váláskor a gyerek egyenesen az anyához kerül, és csak kéthetente láthatod (ha olyan a kapcsolatod az anyával...) valamint ha válásra kerül a sor, mindent kezdhetsz elölről anyagilag?
2010. febr. 6. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de remélem nem baj, ha írok.

Az én fejemben is gyakran megfordul ez a gondolat, annak ellenére, hogy tudom, valószínüleg nekem ítélnék a gyereket.

De attól még, hogy nekem ilyen szempontból "jó" lenne, a gyereknek nem. Egy gyereknek az a jó, ha apa és anya közösen neveli, és nem az, hogy van, akit csak kéthetente, esetleg még ritkábban lát.

Persze az sem jobb, ha a szülők csak a gyerek miatt maradnak együtt, akkor már jobb, ha válnak, és külön utakra lépnek.

De én gyerekemnek szeretném biztosítani azt a hátteret, amit nekem nem adatott meg. De a végtelenségig sem lehet várni. Egy idő után egy kapcsolat meghal, vagy eljut arra a szinte, hogy esküvő legyen, gyerek legyen.

És akkor nyilvánvalóan senki sem arra gondol, hogy de mi lesz, ha elválunk, illetve aki így ál hozzá egy kapcsolathoz, az saját maga mondja ki a halálos ítéletét.

Bár mindennek ellenére úgy gondolom, hogy a mai szülők, szülés előtt állók kicsit túl sokat aggódnak. Természetes, hogy mindenki a legjobbat szeretné adni a gyermekének, de kit tudja, hogy az lesz-e neki a legjobb. Egy embernek szüksége van arra, hogy rossz dolgok is érjék, nem mindig csak a jók. A szülők meg akarnak teremteni egy túlzottan, mesterségesen tökéletes világot a gyereküknek, és így lesz a sok elkényeztetett, pénzt, szülőt, felnőttet nem becsülő gyerek.

Nagyone lkalandoztam, elnézést:)

2010. febr. 6. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

"A szülők meg akarnak teremteni egy túlzottan, mesterségesen tökéletes világot a gyereküknek,"

Azért mert szeretnének egy olyan gondoltalan gyerekkort teremteni a gyereknek ami nekik nem adatott meg,ez bűn?

Bár tény,hogy elkényeztetni se jó mert "visszaüt" de mindenki szeretné a gyerekének a legjobbat amit tud adni saját erejéből...

2010. febr. 6. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze, nem is azt mondtam, hogy bármi rossz vezérelné a szülőket, amikor ezt teszik, hiszen (jó esetben) minden szülő a legjobbat akarja adni a gyermekének minden téren. Csak azt mondtam, hogy ez nem feltétlen jó, és ehhez tartom magam most is.
2010. febr. 7. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Nők, ti nem féltek gyereket vállalni?

Közösen bevállaljátok, otthonmaradsz velük, kiesel a munkából, elmaradsz a karrierben. A férfi fiatalkát talál és válik, mivel nem legális a jövedelme, ezért otthagy téged a 2 gyerekel, fizet 20.000 Ft gyerektartást, ő vesz egy autót, motort, külföldre megy minden évben, miközben te nyomorogsz a gyerekekkel, diplomás állásban. Apa bezzeg mindennel elhalmozza a gyerekeket, amiket CSAK OTT használhatnak, haza nem vihetnek.

Apa elvárja, hogy BÁRMIKOR lássa őket, minden hétvégre elviszi, mert a gyereknek szüksége és joga van az apjához is (ezért ezt nem is akadályozod, nehogy te légy a gonosz), bezzeg ha betegek, te ápolod őket.

Jutalom: mivel apa minden földi jóval elhalmozta őket és abban a pár órában a kedves arcát tudja mutatni, te meg nyomort mutattál és fáradtságot a mindennapokban, ezért apa lesz a kedvenc szülő.

2010. febr. 7. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Na, utolsó:

a legtöbb diplomás vagy műveltebb, illetve jó emberismerő nő pont ezért NEM akar (és nem is fog) gyereket vállalni. A népességen már most látszik, hogy a fiatal jó egzisztenciával rendelkező nők nem akarnak gyereket vállalni, és meg is értem őket.

Így gyártja százszámra a lumpen, ostoba, primitív, műveletlen nő a gyerekeit a lelki-anyagi nyomorba, agresszív, alkoholista, munkanélküli pasijainak, ezalatt a jó anyagi helyzetű, művelt embereknek születik egy gyerekük.

2010. júl. 3. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!