Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek a megcsalásnál miért mindig a férfiak a hibásak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval ha a férfi lép félre, akkor ő egy utolsó szemétláda, aki nem bír magával, és csak a farka után megy a pillanatnyi örömökért.
Ha meg a nő lép félre, akkor is a férfi a hibás (A nő szegény áldozat), mert az biztos elhanyagolta meg nem foglalkozott az asszonnyal, nem éreztette a nővel, hogy szereti, nem érezte a nő "nőnek" magát mellette, stb...
Hogy van ez? :D
2014. szept. 16. 18:45
1/34 anonim válasza:
Én soha nem csaltam meg senkit,nem tudnám bemocskolni a szerelmemet.Ha már nem megy,szakítok,gerinctelen dolognak tartom a megcsalást.Akár férfi,akár nő az illető,egy sunyi aljas féreg!
2/34 anonim válasza:
Mert ez így szokott lenni. A nők és a férfiak is csalnak, csak különböző okokból. Fiatalkorban meg arra is rá lehet fogni, hogy ki akarták próbálni magukat mással. Attól még ugyanolyan rossz, nincs enyhítő körülmény. Szakítson, aztán azzal szexel, akivel akar.
3/34 anonim válasza:
Sose mondtam/gondoltam ilyet. Szerintem minden ilyen megcsalásos történet 2-3 szerepló hibás, de a házastársak mindenképp.
5/34 anonim válasza:
A férfiak a megcsaláskor szexet keresnek, a nők érzelmeket. Ha egy nő érzelmileg és szexuálisan mindent megkap otthon, a legritkább esetben megy félre. A pasik viszont, ha otthon minden rendben, akkor is félrekacsintgatnak...
6/34 A kérdező kommentje:
%. Ez hülyeség, a nő is azért dug félre, mert viszket a pinája. Csak ők jobban szeretik az "érzelmekre" fogni, pont erről beszélek...
2014. szept. 16. 19:04
7/34 anonim válasza:
azért mert a gyk-n főleg otthonülő háziasszonyok és elvált nők és babymommák kommentelnek.
8/34 anonim válasza:
Nő vagyok, de mégsem gondolom, hogy mindig a férfi lenne a hibás. Sőt! Itt az a kérdés - ami szerintem téged is megihletett -, amiben a kedves főszereplő hölgytársamtól hányni tudnék...
9/34 anonim válasza:
5-nél a pont. +A nő alapvetően monogám,még ha a szex döcög is, ha érzik a szeretetet, akkor is tartják a családi tűzhelyet, egészen addig mig rá nem jönnek, hogy átverték őket. Nos utána tesznek róla, hogy a pasi szidja őket:D
10/34 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval nem értek egyet. Mi van, ha a férfi se kap meg mindent? A nagy többségben ez van. Lehet, hogy a férfi minden nap akar szexelni egy csinos nővel, aki törődik a testével. Ritkán fordul ez elő. Pedig egy egészséges kapcsolat része a gyakori szex. Az érzelmi megcsalás szerintem rosszabb, mint egy egy éjszakás kaland. Mondok egy példát. Tegyük fel, hogy van két fagyizó. Az egyiknek a törzsvendége vagy, minden nap ott fagyizol. Elmész egy másik városba és ott meglátsz egy finomnak tűnő fagyit. Elnyalsz egy gömböt. ezzle szemben amikor átszoksz egy másik fagyizóhoz és ezentúl ott eszed a fagyit az sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!