Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak megtalálják válás után újra a boldogságot, a nők pedig nem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 16:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Ez nincs így.

Van pár ellenpéldám is ismerősi körben.

Ne általánosíts!

2013. okt. 12. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Nem általános. Ha nincs gyerek, akkor a nők is ugyanúgy megtalálják a párjukat - ha van akkor is lehet, de sokkal nehezebb.

De azért eleve könnyebb párt találni úgy, hogy a munka után van idő beülni bárhová egy kávéra - míg az elvált anya rohan a gyerekért, otthon leckekikérdezés, mosás-főzés, ha mégis eltud menni randira, akkor meg kell szervezni, hogy valaki legyen a gyerekekkel.

2013. okt. 12. 16:28
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Ez igy nem igaz. A szuleim elvaltak, apu egyedul van, anyunak uj szerelme-elettarsa van. En is elvaltam tizeneve, nekem is van uj ferjemes gyerekeim, az exemnek is van uj felesege es most akarnak babat. De sok ilyen van az ismerettsegi koromben, nem lehet kijelenteni, hogy csak a ferfiak talaljak meg a boldogsagot ujra.

Talan annyi lehet benne, hogy 2-3 gyerekkel egy nonek (mert altalaban a nonel marad) nehezebb part talalni, de nem lehetetlen.

2013. okt. 12. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Én (nö) két gyerekkel váltam el és találtam úgy partnert, akivel már régen együtt vagyunk, szóval nekem is sikerült.
2013. okt. 12. 16:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem jó a kérdés, mivel nem igaz.
2013. okt. 12. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekkel találtam új párt. 7 éve vagyunk házasok. 42N
2013. okt. 12. 20:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez azért nem teljesen így van. Max a pasikon nem látod, hogy szomorúak lennének pár nélkül, mert sokan (NEM ÁLTALÁNOSÍTOK) lelki szegények.
2013. okt. 12. 21:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra gondol, hogy olyanról még nem nagyon hallottunk, hogy a férfiből egy hárpia lesz miuátn elválnak, olyanról viszont naponta, hogy az elvált nő megőrül, utálatos lesz és ott szivatja a volt férjet esetleg az új családját ahol tudja (gyerekeken keresztül).
2013. okt. 12. 21:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem, én egy új tartós kapcsolatra gondoltam.
2013. okt. 12. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Mert a magyar nők pesszimisták, beképzeltek, mindent jobban tudnak, stb. Nem tudják elfogadni a szeretetet és szeretni sem tudnak. Csak rá kell nézni a 40-es korosztály arcára, és rá van írva minden. Nálunk sokkal szegényebb országokban is képesek a nők mosolyogni. Nálunk nem.

De itt egy cikk, hogy milyennek látnak minket a külföldiek:

[link]

2013. okt. 13. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!