Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyenek, hogy jó legyen? Többi lent.
Figyelt kérdés
Én családtag vagyok, unokatesóm apja megcsalta az anyját olyan 40-50év házasság után. És az anyukája a gyerekek idegileg ki vannak. Az apja haza költözött. Nem hagyja őket békén. Az anyjuknak azt mondja, hogy a kötélig kergetlek, meg meg öllek meg ilyeneket. A lányokat már majdnem megverte.. az unokatesóm kezd befele depizni. De az apjuk ugyanúgy jár a nőhöz. Mi tudunk ahogy segítünk, de nagyon nehéz. Mit lehet tenni ilyen helyzeteben? Aki tud legyen szíves segíteni, nagyon megköszönnénk.2013. okt. 8. 15:21
1/10 anonim válasza:
Most akkor a 70 éves tata csalja a mamát, és a lányaik még velük élnek? Vagy hogy is van ez?
2/10 A kérdező kommentje:
dehogy. a legidősebb lány olyan 26-28éves. a ligfiatalabb 17. és az apa olyan 50-55év körül lehet. és megcsalta az anyját ez kiderült. és most a nőtől haza költözött miközben együtt vannak még..
2013. okt. 8. 15:27
3/10 anonim válasza:
De akkor hogy lennének 40-50 éve házasok? Valami nem stimmel.
Egyébként kérjenek távolságtartási végzést, vagy költözzenek el.
Kinek a nevén van a lakás, amiben laknak?
4/10 A kérdező kommentje:
azért írtam ugy h 40-50éves házasok, mert a közt kötül vannak. kettőjük nevén van. a (sértett) nem teheti mg h elköltözzön.. nincs annyi pénze..
2013. okt. 8. 15:34
5/10 anonim válasza:
Anyuka váljon el és kérje a közös vagyon megszüntetését. Bántalmazás esetén látlelet majd feljelentés a megoldás. Amúgy az itt válaszolok többsége (köztük én is!) csak foteltudós, érdemes lenne inkább ügyvédhez fordulni.
6/10 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy 55 éves az apuka, 40 éve házasok...15 évesen nősült?...hát, lehet megértem, hogy ráunt az asszonyra.
Viccet félretéve, most mégis mit szeretnél tenni. Kapsz tőlünk egy számodra tetsző megoldást, s megmondod nekik, hogy mit csináljanak?
7/10 A kérdező kommentje:
de fél, hogyha elváll tőle képes lenne akár megütni.. ige n ha kapok választ akkor megmondom neki h mi lenne a helyes út..
2013. okt. 8. 15:48
8/10 anonim válasza:
A nő adja be a válópert. Költözzön el az egyik fél, a másik fizesse ki a részét neki, vagy adják el a házat és osszák el a pénzt.
9/10 anonim válasza:
én nem vagyok az ilyenekben képbe, de az egyik ismerősöm is ilyen cipőben jár.. ők azon gondolkoznak h szolgállati lakast kérnek.. odaköltöznek.. esetleg tehet egy feljelentést mert fenyegetve van.. plusz azt hiszem ha eléggé eldurvulna a helyzet kaphatna távoltartási végzést..
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat. :)
2013. okt. 8. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!