Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem szakadnak már le rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szakadnak már le rólam?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt megnyertem a végső pert is,szóval a háborút a gyerekelhelyezés ügyben!Az anya a 2 éves periódus után beindított egy fellebbezést ellenem!Ez a per most 3 évig tartott!Iszonyú nagyot buktak!De a gyerkőc MÉG nála van!Most másodfokút is megnyertem,és minden le lett szabályozva!Iszonyú pénzbírságot kapott!Az összes perköltséget ki kell fizetnie,sőt meglepiként még az én ügyvédemet is fizetnie kell!Bezsarolt egy levéllel,hogy fizessek ki hátralékba 105 ezer forintot,mert rám küldi a behajtókat.Oké megkapta!Most hogy eltapsolta,fizetheti vissza azt is!stb...Az ügyvédje lelépett ítélet hozatal előtt...15 ezerről 20-ra emelték a tartásdíjat,de ő "éhesebb" volt ettől és még egy 5ezrest rádobott és fizessem ki egy összegben...Na ennek mi értelme volt???Nemhogy őrült volna,hogy nála a gyerek és kérlek segíts ki mert bla..bla!Hát tessék megkapta!De csörög egyfolytában a telefonom,úgy hogy bele se nyikkannak:)!Ezzel is magának árt mert félre teszem és had nőjön a tel.számla!Tegnap felhívott egy kunyizós,hogy segítsek a szerencsétlenül járt nagycsaládosi anyukáknak!Na pe..!Most az "ex" anyós támad látványosan!

2013. okt. 12. 13:32
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen gyerek...
2013. okt. 12. 13:33
 2/37 A kérdező kommentje:
Az,mert egy idegbajos anyánál van elhelyezve!Innen még csak azt se tudja,mekkora háború volt érte,de ők ellenem nevelték látványosan,most is iszonyúan féltem,mert ha ez a nő bekattan,akkor nem tudom mi lesz.
2013. okt. 12. 13:37
 3/37 anonim ***** válasza:
91%

Most az neked vigasz, ha az anyjuknak ennyi pénzt kell kifizetnie(mert rásóztad bosszúból)és a gyerekeknek meg öltözködést stb akkor hogy fogják biztosítani? meg nem értem: most ha megnyerted a pert, akkor miért nincsenek nálad a gyerekek?

Az egészet a szegény gyerekek szenvedik el...

2013. okt. 12. 13:47
 4/37 anonim ***** válasza:
60%
Szerencsétlen gyerek... és nemcsak az anyja miatt :(
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a gyerek?
 6/37 anonim ***** válasza:
91%

Első vagyok. Nem azért szerencsétlen, mert az anyjánál van, hanem azért mert ilyen IDIÓTA SZÜLEI vannak. Te sem vagy jobb az anyjánál, sőt. Azon örvendezel, hogy "Juj de jó, hogy kib...sztam a Gizivel, most tejelhet mint az állat! Mekkora csávó vagyok!"

Mondom, szerencsétlen gyerek.

2013. okt. 12. 13:57
 7/37 anonim ***** válasza:
90%
Te sem vagy százas kérdező...még jó, hogy nincsenek nálad a gyerekek.
2013. okt. 12. 13:59
 8/37 anonim ***** válasza:
89%
Te hulye vagy.
2013. okt. 12. 14:06
 9/37 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy ilyen válaszokat kapok!Az én gyerekemet ígyis-úgyis én öltöztetem!Utazás egy hónapban 800km...,hát igen a végére már személyes üggyé alakult!Mert meguntam már a lejmolását,csak azért dolgozok,hogy innen messziről is csak fizessek!Hát nem!!!Imád a gyerek velem lenni,mert itt nincs bezárva,egész 7 végén nevetünk...Itt a gyerekkora,itt vannak az igazi rokonai,stb!Azért sajnálom,hogy így alakult,de nem én voltam a felperes ha értitek!Ez a lökött liba már 5 éve nem szállt le rólam!Tudjátok miért!Mert rendesen elcseszte,nem kellett volna félre mászkálnia>elbukta a jó létet!De a gyerekem kimenekítem onnan,mert iszonyúan féltem!Itt a 180nm-es kecó,van egy nagy szobája,ide fele amikor hozom,be nem áll a szája:),visszafele csak bambul ki némán az ablakon!Na?Ne küzdjek érte?A felpereske tök nem érdekel,de szakadjon le rólam!Kicsit magasan hordta az orrát,de annyira,hogy még az eső is beleesett!Több millás sara van a banknál+még ezek is,a nincsből nem lehet gyereket eltartani......
2013. okt. 12. 14:19
 10/37 anonim ***** válasza:
73%
hát nem tudom.. én valahogy nem tudom sajnálni az anyát. megérdemelte.
2013. okt. 12. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!