Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem szakadnak már le rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szakadnak már le rólam?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt megnyertem a végső pert is,szóval a háborút a gyerekelhelyezés ügyben!Az anya a 2 éves periódus után beindított egy fellebbezést ellenem!Ez a per most 3 évig tartott!Iszonyú nagyot buktak!De a gyerkőc MÉG nála van!Most másodfokút is megnyertem,és minden le lett szabályozva!Iszonyú pénzbírságot kapott!Az összes perköltséget ki kell fizetnie,sőt meglepiként még az én ügyvédemet is fizetnie kell!Bezsarolt egy levéllel,hogy fizessek ki hátralékba 105 ezer forintot,mert rám küldi a behajtókat.Oké megkapta!Most hogy eltapsolta,fizetheti vissza azt is!stb...Az ügyvédje lelépett ítélet hozatal előtt...15 ezerről 20-ra emelték a tartásdíjat,de ő "éhesebb" volt ettől és még egy 5ezrest rádobott és fizessem ki egy összegben...Na ennek mi értelme volt???Nemhogy őrült volna,hogy nála a gyerek és kérlek segíts ki mert bla..bla!Hát tessék megkapta!De csörög egyfolytában a telefonom,úgy hogy bele se nyikkannak:)!Ezzel is magának árt mert félre teszem és had nőjön a tel.számla!Tegnap felhívott egy kunyizós,hogy segítsek a szerencsétlenül járt nagycsaládosi anyukáknak!Na pe..!Most az "ex" anyós támad látványosan!

2013. okt. 12. 13:32
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!Itt a környéken mindenki várta a végeredményt már!És megkapták ők is,mert ők látták,hogy miket művelt ez a nő!Szaladt a buszra a 3 éves gyereke elől valamelyik szeretőjéhez,a gyerek meg utána,szerencsétlen gyereknek csak azt tudtam mondani,hogy anya dolgozni,megy!!!Mikor hónapokra itt hagyta és hébe-hóba látogatta csak!Na ez milyen?Kedves,lehulyézők???
2013. okt. 12. 14:30
 12/37 anonim ***** válasza:
83%
Én megértelek, és nem gondollak hülyének, de az írásodból kicsit úgy tűnik, hogy nagyon bosszúéhes vagy... inkább foglalkozz teljesen a gyerekeddel, és a gyerek mért nincs még nálad?? Én komolyan elkezdenék félni hogy valamit művelnek vele.. az ilyenektől az is kitelik.
2013. okt. 12. 14:35
 13/37 A kérdező kommentje:
Te nem lennél bosszús?Hogy még mindig zaklatnak,a per lezárult,de van még járási bíróság is ha még mindig nem tanultak belőle!!!A mostani férjét is sajnálom,pedig először nem értettem,hogy a rengeteg szeretői közül,miért pont ezt a bambát választotta!Azért mert a pszihó teszteken is kiderült,hogy tényleg bamba 0.00-ás volt a csávóka!A szeretői nekem tutultak,miközben hozzám járt haza:):):)!Ez milyen már?Hogy még őket is megcsalta:)!A gyerek még idén nálam lesz,addig tartson ki valahogy,ezért nem is veszem a provokációjukat,nehogy rajta csattanjon!Ja kegyelemből van nála még a gyerek,mert a bambától,2 év alatt szült még 2 gyereket így nagycsaládossá tette magát!Ezt a bíróság se akarhatta,hogy ezt a megélhetési formát is elbukja!
2013. okt. 12. 14:50
 14/37 anonim ***** válasza:

Ha jól értettem azért örül a kérdezõ az exének a bajának, mert fel lett szarvazva.

Miért most nem kapod meg a kislányodat, az exednek még van 2.

2013. okt. 12. 15:13
 15/37 anonim ***** válasza:
Megértelek, elhiszem, hogy megküzdöttél a gyerkőcért. Gyanítom, hogy most ez az a hely ahol kiadod mind ezt magadból, jobb is, mintha a gyerek előtt tennéd. Egyébként mennyi idős? Mennyit fog fel mindebből? Beszélni érdemes lenne vele, ha elég idős, de azért ne tipord a sárba az anyját, mert ezzel magadat is ellenszenvessé teszed a szemében.
2013. okt. 12. 16:03
 16/37 anonim ***** válasza:
48%

Igaza van a kérdezőnek, az ilyen nőkkel jól ki kell baxni, egy életre. A gyereket meg el kell venni tőle. Ha teljesen ki lesz semmizve, nem lesz pénze zaklatni, majd valamelyik szeretője eltartja, ha egyáltalán ér annyit.

Ha ugyanezt egy nő írja , itt örömködnének ,hogy jujdejó a szemét félreqrós férfi megérdemelte..

2013. okt. 12. 16:22
 17/37 anonim ***** válasza:

Nem értem, bavallom őszintén. Lehet, hogy fáradt vagyok. Megnyerted a pert, nagyon jó. A gyerek szeret veled lenni, ez is jó. Akkor ezentúl te neveled, még jobb.

Mi a baj?

2013. okt. 12. 17:30
 18/37 A kérdező kommentje:

14-es

Nem csak azért amúgy se vagyok kárörvendő,akárhogy is,de a gyerekem anyja!Nagyon simlis dolgai derültek ki!Vette az érettségijét,de az anyóska is,aki rohadtul a bögyömben van!Ő egy iskolai főkurátor a 8 általánosával,eljött ellenem tanúskodni,hogy én ilyen-olyan sz@rházi vagyok,majd 2 órán át köpködött,nagyon nincs elfelejtve!!!Tudjátok mi volt itt a csattanó?Leírtam 1 cetlire az ügyvédnek,hogy "honnan ismeri az alperest?"-"a közösségi oldalakon láttam":)Kész a ennyit a felkészült hulyeségeiről!Ugyanis,soha nem láttam a nyanyóskát!Egy rácsos ablakú konyhában volt egy ágy és ott lakott a felpereske,én felkaroltam,megkapott mindent és hátbaszúrt!Miután elment hónapokig nem aludtam,hogy ezt miért csinálta!Kerek 5 évig bújkált itt ez a nő!És lesett!Na mi tart még 5 évig???Hát a banki elévülések,legalábbis akkor úgy volt,egyszer el is vagánykodta magát,hogy a Pósta Banktól (azt hiszem) fel vett fél millát és elévült így nem is találták meg!Tudja keverni a lapokat ő is,mert most,hogy férjhez ment,más néven fut,az albérletben meg nincs kiírva a kaputelefonra a neve!Itt volt a szemem előtt mindig is a megoldás,mert azt nem tudom,hogy zsugázta ki hogy ne legyen BAR-os,de mikor lelépett jöttek a levelei az összes létező banktól,amit már itt vett fel volt benne vállalkozói kölcsön osztrák személyi hitel,na de az egyik levelét kifújta a szél a postaládából:)!Ez a telefonszámlája volt 150akárhány ezerről,hogy per előtti utolsó felszólítás,de az pont az én hétvégemen lett volna,hogy viszem a levelet,hozom a gyereket!"a gyerek beteg,nem kell jönni érte".Hát jól van ezzel 2szer is arcon köpte magát,ugyanis a 8 napos határidő,hogy befizesse a pénzt így későn kapta meg a levelet,a másik hogy az a pótlást is eltusolta!...húú menyit lehetne még írni:).A gyerek miért nincs nálam?Hát legyen!A pszihók is megállapították rólam,hogy "minden egyes lépését,gondolatát alaposan megtervez".Ugye nem látjátok a logikámat!:)majd írom...

2013. okt. 12. 17:58
 19/37 A kérdező kommentje:

15-ös

Persze,hogy nem akarom szétzúzni,hisz az anyja,csak megneveltem most.Tisztában is vagyok vele.9 éves és okos fogja az adást,de annyira azért nincs képben,hogy mi a szitu.Mert még ott lakik,ahol a játszópajtása a minimax!Nem igazán akarok erről beszélni vele,mert nem állítom választási lehetőség elé,nem manipulálom,egyszerűen hagyom mosolyogni,mert itt megteheti!Ő abban a a világban él,hogy van egy anya,akitől retteg,hogy mit mondhat és mit nem,itt meg szólás szabadság van!És örül a csillogó szemével amint meglát!Betervezi már a hétvégénket,hogy miket csinálunk...az ilyet hagyjam elveszni?Hát nem!Bocs de a "gyanúdra" rácáfolnék,soha semmit nem adok ki magamból!Az összes pert egyedül hoztam le,az ügyvédem csak a szócsövem volt!Azért egy trükköt elárulok nektek,hogy a 200%-ra hajtok és úgyis alkudik mindenki,így lesz a 100%!:)

2013. okt. 12. 18:21
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem nagyon látom a logikádat. Ha ennyit ártott neked ez a nõ,akkor jobb ha kitörlöd a gondolataidból.Ugyis uszik a bajban, minek még többet ártani neki.

A gyerek, hogy miért nincs még nálad, amikor megnyerted a pert, ezt még most sem értem.

2013. okt. 12. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!