Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szakadnak már le rólam?
Ha jól értettem azért örül a kérdezõ az exének a bajának, mert fel lett szarvazva.
Miért most nem kapod meg a kislányodat, az exednek még van 2.
Igaza van a kérdezőnek, az ilyen nőkkel jól ki kell baxni, egy életre. A gyereket meg el kell venni tőle. Ha teljesen ki lesz semmizve, nem lesz pénze zaklatni, majd valamelyik szeretője eltartja, ha egyáltalán ér annyit.
Ha ugyanezt egy nő írja , itt örömködnének ,hogy jujdejó a szemét félreqrós férfi megérdemelte..
Nem értem, bavallom őszintén. Lehet, hogy fáradt vagyok. Megnyerted a pert, nagyon jó. A gyerek szeret veled lenni, ez is jó. Akkor ezentúl te neveled, még jobb.
Mi a baj?
14-es
Nem csak azért amúgy se vagyok kárörvendő,akárhogy is,de a gyerekem anyja!Nagyon simlis dolgai derültek ki!Vette az érettségijét,de az anyóska is,aki rohadtul a bögyömben van!Ő egy iskolai főkurátor a 8 általánosával,eljött ellenem tanúskodni,hogy én ilyen-olyan sz@rházi vagyok,majd 2 órán át köpködött,nagyon nincs elfelejtve!!!Tudjátok mi volt itt a csattanó?Leírtam 1 cetlire az ügyvédnek,hogy "honnan ismeri az alperest?"-"a közösségi oldalakon láttam":)Kész a ennyit a felkészült hulyeségeiről!Ugyanis,soha nem láttam a nyanyóskát!Egy rácsos ablakú konyhában volt egy ágy és ott lakott a felpereske,én felkaroltam,megkapott mindent és hátbaszúrt!Miután elment hónapokig nem aludtam,hogy ezt miért csinálta!Kerek 5 évig bújkált itt ez a nő!És lesett!Na mi tart még 5 évig???Hát a banki elévülések,legalábbis akkor úgy volt,egyszer el is vagánykodta magát,hogy a Pósta Banktól (azt hiszem) fel vett fél millát és elévült így nem is találták meg!Tudja keverni a lapokat ő is,mert most,hogy férjhez ment,más néven fut,az albérletben meg nincs kiírva a kaputelefonra a neve!Itt volt a szemem előtt mindig is a megoldás,mert azt nem tudom,hogy zsugázta ki hogy ne legyen BAR-os,de mikor lelépett jöttek a levelei az összes létező banktól,amit már itt vett fel volt benne vállalkozói kölcsön osztrák személyi hitel,na de az egyik levelét kifújta a szél a postaládából:)!Ez a telefonszámlája volt 150akárhány ezerről,hogy per előtti utolsó felszólítás,de az pont az én hétvégemen lett volna,hogy viszem a levelet,hozom a gyereket!"a gyerek beteg,nem kell jönni érte".Hát jól van ezzel 2szer is arcon köpte magát,ugyanis a 8 napos határidő,hogy befizesse a pénzt így későn kapta meg a levelet,a másik hogy az a pótlást is eltusolta!...húú menyit lehetne még írni:).A gyerek miért nincs nálam?Hát legyen!A pszihók is megállapították rólam,hogy "minden egyes lépését,gondolatát alaposan megtervez".Ugye nem látjátok a logikámat!:)majd írom...
15-ös
Persze,hogy nem akarom szétzúzni,hisz az anyja,csak megneveltem most.Tisztában is vagyok vele.9 éves és okos fogja az adást,de annyira azért nincs képben,hogy mi a szitu.Mert még ott lakik,ahol a játszópajtása a minimax!Nem igazán akarok erről beszélni vele,mert nem állítom választási lehetőség elé,nem manipulálom,egyszerűen hagyom mosolyogni,mert itt megteheti!Ő abban a a világban él,hogy van egy anya,akitől retteg,hogy mit mondhat és mit nem,itt meg szólás szabadság van!És örül a csillogó szemével amint meglát!Betervezi már a hétvégénket,hogy miket csinálunk...az ilyet hagyjam elveszni?Hát nem!Bocs de a "gyanúdra" rácáfolnék,soha semmit nem adok ki magamból!Az összes pert egyedül hoztam le,az ügyvédem csak a szócsövem volt!Azért egy trükköt elárulok nektek,hogy a 200%-ra hajtok és úgyis alkudik mindenki,így lesz a 100%!:)
Valóban nem nagyon látom a logikádat. Ha ennyit ártott neked ez a nõ,akkor jobb ha kitörlöd a gondolataidból.Ugyis uszik a bajban, minek még többet ártani neki.
A gyerek, hogy miért nincs még nálad, amikor megnyerted a pert, ezt még most sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!