Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szakadnak már le rólam?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt megnyertem a végső pert is,szóval a háborút a gyerekelhelyezés ügyben!Az anya a 2 éves periódus után beindított egy fellebbezést ellenem!Ez a per most 3 évig tartott!Iszonyú nagyot buktak!De a gyerkőc MÉG nála van!Most másodfokút is megnyertem,és minden le lett szabályozva!Iszonyú pénzbírságot kapott!Az összes perköltséget ki kell fizetnie,sőt meglepiként még az én ügyvédemet is fizetnie kell!Bezsarolt egy levéllel,hogy fizessek ki hátralékba 105 ezer forintot,mert rám küldi a behajtókat.Oké megkapta!Most hogy eltapsolta,fizetheti vissza azt is!stb...Az ügyvédje lelépett ítélet hozatal előtt...15 ezerről 20-ra emelték a tartásdíjat,de ő "éhesebb" volt ettől és még egy 5ezrest rádobott és fizessem ki egy összegben...Na ennek mi értelme volt???Nemhogy őrült volna,hogy nála a gyerek és kérlek segíts ki mert bla..bla!Hát tessék megkapta!De csörög egyfolytában a telefonom,úgy hogy bele se nyikkannak:)!Ezzel is magának árt mert félre teszem és had nőjön a tel.számla!Tegnap felhívott egy kunyizós,hogy segítsek a szerencsétlenül járt nagycsaládosi anyukáknak!Na pe..!Most az "ex" anyós támad látványosan!
20-as "mert nagyon háborogsz, de ugyanakkor nagy fájdalom és csalódás beszél belõled."
Mit:)én mindig háborgok!héé te nem valami pszhokütyü vagy?Azoknak van ilyen rábeszélős dumájuk.hm?Mi az én nagy fájdalmam?keresem de nem találom:)!Most épp nem vagyok csalódott,hanem álmos,holnap rá ér ha privizek?Rá hát,mert már áramtalanítom a gépet:)!
2013. okt. 12. 23:03
32/37 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, nagyon sok nő megzakkan a váláskor, mert mindent akar és aztán rájön, hogy csak a felét tudja megkapni, és az apa ráadásul még láthatja is néha a gyerekeket. Ezért aztán bosszúból iszonyatos dolgokra képesek. Én is hasonló háborút vívok, de most már kezdik látni a gyerekek is hogy miről szól a dolog és csak idő kérdése, hogy mikor mernek szembefordulni az elmebeteg anyjukkal. Csak ezt nagyon nehéz kivárni, de hidd el, az idő neked dolgozik, a hatóságoknál pedig sajnos magyarországon nincs esélyed.
2013. okt. 13. 09:36
33/37 anonim válasza:
Ne tagadd, ha az ember csalódik az mindig fáj, bármennyire is erõs az ember.(20-as)
2013. okt. 13. 09:40
34/37 A kérdező kommentje:
20-as olvass
2013. okt. 13. 11:01
35/37 A kérdező kommentje:
32-es
Lassan eljutunk a tegnapi lottószámokig.:)
Tudom,hogy nem vagyok egyedül,ezért intettem be sok "szerencsétlen" arcoskodó anyukának!Kell nekik minden,képzeld még a takarónkat is követelte,hát rendben feldobtam a retkes platóra és megkapta,egy tepedt szutyok lett,de meg kapta!:)Azt meg kimosni,hát!Ja mint "Ágnes asszony" csak mossa szennyet a lepedőről,valami ilyesmi maradt meg a gimiből.Mióta háborúztok?Korotok?A hatóságnál akkor van esélye az apának ha küzd!Hú még egyszer nem írom le ide,mert a sok mariska úgyis beleokoskodik!Privibe írhatok,bár ez a te háborúd,de éppen segíthetek is,hogy "nem mindig az anyáé a gyerek"
2013. okt. 13. 11:21
36/37 anonim válasza:
inkább foglalkoznál a gyerekeiddel ahelyett, hogy itt írogatnál
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!