Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szakadnak már le rólam?
16-os
Jól nyomod,tudod hány lehetőséget adtam már neki?És abban igazad van,hogy nem a gyerek érdekli,hanem az,hogy hogy járasson le.Na meg a pénzem.A legelső pernél az anya szerepét játszotta,ugyanis kitűnő színész,de a többi 7-8-9...peren már a felperest játszotta,elfelejtette a hogy ez egy gyerekelhelyezési ügy!Csak velem foglalkozott,úgy dőlt a szenny a szájából,hogy csak mosolyogtam egyfolytában:)!És itt a hoppácska,mert le van jegyzőkönyvezve minden!Nem gyenge tanúim vannak!És nem az hogy pénze nem lesz zaklatni,de ismét leírom a nincsből nem lehet gyereket nevelni!Ott a rengeteg adóssága,eltutulta magát a bíróságon,hogy 50 ezres albérletben laknak,téli hónapban 50ezer feletti a rezsi.Már most kattog,hogy minek megy a fűtés,ő nem kérte!Inkább veszélyezteti a gyerekei egészségét!Utolsó mondatodra az a válaszom,hogy:apukák nem mindig az anyáé a gyerek!Anyukák:jobb lenne békén hagyni az apukákat!
Valaha ezt a not mindennel jobban szeretted gyereket vallaltatok kozossen.
Sajnalom hogy keseruseg beszel beloled.
Lepj tovabb valahol var egy szereto holgy aki megerdemel.
Egy kapcsolat akkor van lezarva ha az exre harag nelkul tudsz gondolni es a szepre is tudsz emlekezni.
"Valaha ezt a not mindennel jobban szeretted gyereket vallaltatok kozossen.
Sajnalom hogy keseruseg beszel beloled.
Lepj tovabb valahol var egy szereto holgy aki megerdemel.
Egy kapcsolat akkor van lezarva ha az exre harag nelkul tudsz gondolni es a szepre is tudsz emlekezni."
Húú,...de nem szabad káromkodni:)!De nagyon igazad van!!!Öt évemet elvett ez a nő!Összeggségben 10 et,de akkor nem lenne kislányom(tőle),ebbe a paradoxonba most nem folynék bele,mi van ha akkor másik vagonba szállok pár lépéssel odébb..stb.Sajna tőle nem lehet megszabadulni,hisz ott a kapocs!Nagyot változtam az elmúlt 5 év alatt,igaz,hogy egy nőben se bíztam meg így egyet se tartottam meg.Eleinte elhiszed,hogy csak a szépre emlékeztem,addig amíg le nem esett,hogy mire megy ki itt a játék!Vissza rendeztem a szobám úgy ahogy volt előtte többször is átmeszeltem,még az ablakot is kicseréltem:),hogy még az ujj lenyomata se maradjon sehol se belőle!Kaptunk anyáméktól egy kecót amikor még együtt voltunk,először örült neki,na meg hogy átalakítottam egy amerikai konyhásra,de az már nem tettszett neki,hogy a havi 80ezer törlesztőt fizetnünk kell!Mondom na és többet melózunk,itt a benga nagy kert is hozzá,megtermelünk mindent.Az nagy mák volt,hogy nem volt a nevünkre iratva még!-Érted!!!Így hogy kiderültek a dolgai,közben a húgom is férjhez ment,na meg el is vált természetesen:),megkapták nászajándékként a kész házat!Igaz a gatyám rá ment a felújításra,de legalább éljetek ti boldogan!Én akkor úgy voltam,hogy egy nővel se tervezek már!Most se nagyon erőltetem,pedig van egy nagyon szép csaj,de csak összejárunk,neki sincs senkije.De viszont az érzelem legyengíti az embert...
"15 ezer gyerektartás erre tényleg büszke vagy te olcsó jános..."
Na végre egy ellenfél:)!Te melyik adást nézed?20-at kap,meg egy kis matekkal,ha nem fájdul meg a fejed tőle,80 ezer körül mozog 4 napi hétvégém,ruházkodás,játékok.stb!Ja bocs leesett szóval játszam én is azt amit anyuka?Hogy valaki a gyerekeinek spórol,valaki meg a gyerekein!Most miattad nem írom le a nagyközönségnek a logikámat,sok apuka elesett most ettől!Köszönik a nevedben!
20-as
privátba leírhatom ha érdekel!
28-as
Most már úgy van beszabályozva ez a foghíjas törvény nekünk,hogy bármikor elhozatom!De viszont MÉG oda van bejelentve ott a sulija...most meg anyai 7 vége van,ebbe nem szólok bele,(gondolom boldogan nézheti a minimaxot).de ő se az enyémbe!Tehát akárhogy is hiányzik a gyerkőc,most azért 10 percért utazzak 200 km-t hétköznap?Kérdeztem tőle nem rég,hogy szoktál azért néha apádra gondolni?"igen amikor tanulok" és mikor tanulsz?"áhh mindig".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!