Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak akik elhagytátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik elhagytátok a párotokat, mennyi idő múlva kerestétek az exeteket?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Én nő vagyok, akit elhagyott az exe. De nem értem. Miért is kellene keresnie? Vége, lezárult, szemét volt. Mi szükség lenne rá, hogy újra felvegye velem a kapcsolatot?
2014. júl. 24. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Én is egy női válaszoló vagyok, engem egy exem keresett fel mégegyszer, össze is jöttünk. Utána megint szét mentünk. Végül is azóta nem beszélünk, de ha találkozunk akkor köszönünk egymásnak. Ha érdekel az exed még, akkor úgy is fel fogod keresni .. :)
2014. júl. 24. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Nőként válaszolok

Az egyik sosem

A másik 1 hét, 1 hónap, 1 év.. És már házasként 7 évre rá is...( pedig menyasszonya is van)

Vissza nem fogadtam

2014. júl. 24. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Jo sok férfi válaszolt ;)

3.

2014. júl. 24. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem fog keresni soha. Boldog a másik nővel.
2014. júl. 24. 11:28
 6/6 anonim válasza:
Miért akarod hogy keressen??? Otthagyott!!! Ő döntött. Nem kellettél neki. Késő bánat. Mi vagy Te? Csak úgy rángathat ha úgy gondolja megint kellesz? Meddig? 2 hónapig? Előbb kellene gondolkozni.
2014. júl. 25. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!