Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás? Miért gondolják úgy a gyermeket egyedül nevelők, hogy a gyerkőc minden kiadását az exnek kellene fizetnie?
Szia utolsó!
A történet a férjemé, én vagyok a második felesége és az ő exnejével vannak a gondok.
Végigolvasva a történetedet nekem a kiskorú veszélyztetéséről szóló BTK rész ugrott be (Btk. 195), mert szerintem az exed viselkedése ezt kimeríti.
Ügyvédhez nem fordultál? Hátha a felesleges gyámhatósági birságolások után lenne értelme.
Kitartást és sok sikert Neked is!
Az utolsó előtti vagyok igen eljárás van ellene már egy ideje passzolgatja az ügyészség, mert anyuka nem akar tanuvallomást tenni, talán hamarosan győz az igazság,de a két gyermekem soha nem fog megmenekülni és ezalatt a pár év alatt megjósolhatatlan az a lelki kár, amit okozott nekik a pénzéhes, betegesen féltékeny, embertelen viselkedese miatt.
Köszi és mégegyszer nektek is kitartás! Mi hamarosan egy új család leszünk és élvezhetem a nem engedélyhez kötött gyermek ölelést puszilgatást stb. Ez csak az tudja mit jelent aki már átesett ilyenen.
Sajnos tudom miről beszélsz. :(
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!