Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha tudomásom van róla, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudomásom van róla, hogy az exfeleségem nem a gyerekekre költi a gyerektartást hanem magára vesz ruhákat meg ékszereket belőle, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Gyámügynek szóljak, vagy bíróságra kell vinni az ügyet?

Egyáltalán mit lehet tenni ilyenkor??

34ezres gyerektartásból kb. 3-4 ezret költ a gyerekekre, a többit magára!

2014. jún. 30. 10:47
 81/92 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért csináltál egy harmadik gyereket is, ha az előző kettő tartása is gondot okoz?
2014. jún. 30. 12:30
 82/92 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Nem tudtam elolvasni az összes hozzászólást! Nem tudom miket írkáltak!

Ne haragudj hogy ezt mondom de nem értem miért kellett egy másik családot alapítanod, ha nem tudod őket eltartani?? Azt még olvastam hogy éjjel nappal dolgozol, és hogy a volt exed megint szült! Te sem vagy különb mert neked is vannak már más nőtől gyereked/id! Én ahogy olvasom Ti imádtok gyereket gyártani (te és a volt feleséged) de felelősségetek az 0!!! Én mindig addig nyújtózkodom amíg a takarom ér! Ismered ezt a mondást?? Nekem eszembe nem jutna 2 gyerek után még egy msáik pasinak/ nőnek gyerekeket csinálni ha tudom hogy a másik 2-nek még gyerektartást is kell fizetni és még élni is kell, magyarán túl vállaltad magad!!! Kérd meg a feleségedet hogy amit a gyerekeknek vesz a pénzedből azokat a számlákat, blokkokat rakja félre és mutassa meg neked!

2014. jún. 30. 13:20
 83/92 anonim ***** válasza:
100%
a 49-es hozzászólásod az nagyon dúrva!!!!! Hogy panaszkodsz hogy a nektek nem jut 17 ezer forint, de amoda a másikoknak igen!!! Hát kérem szépen azok a szegény gyerekek nem kérték hogy megszülessenek, te gyártottad őket, tessék eltartani őket, és támogatni, gondolkozzál el magadon nagyon erősen, mert tévúton jársz kérlek szépen!!! MINEK CSINÁLTÁL ENNYI GYEREKET???????????? Erre válaszoljál? Ebbe az országba????
2014. jún. 30. 13:27
 84/92 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod kérdező,hogy a gyerekekre csak 3-4 ezret költ az anyuka. Azt hogy? Ennyi értékben vesz kaját,esetleg ruhát,járatja iskolába? Valamilyen szinten igen,a rezsijüket is te fizeted,ugyanis a gyerekek IS fogyasztók,fürdenek,sötétben felkapcsolják a lámpát/nézik a tv-t,ergo áramot fogyasztanak,télen élvezik a fűtést. Ha ezek ki vannak fizetve,tiszta ruha van rajtuk,enni kapnak,iskolába/óvodába járnak,netalán valami szakkörre is járnak,akkor miből gondolod,hogy ez csak havi 3-4 ezer Ft-ba kerül?
2014. jún. 30. 14:33
 85/92 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Kérdező családjának nem jut fejenként vagy legalább az új gyerekének 17 ezer forint, akkor van egy gyanúm, hogy az új feleség vagy barátnő sem dolgozhat!!

Itt az a helyzet szerintem, hogy a Kérdezőnek otthon valóban kevés lehet a pénz, mert csak ő dolgozhat, az új nő meg talán segélyt kap vagy azt sem!

A Kérdező kap 70 ezret, plusz 12 ezer családi pótlék. Nem tudjuk, mit kap az új nő, de ez így valóban nem sok. Mégsincs igaza a Kérdezőnek, hisz ha a volt párja el is költi azt a 34 ezret magára, már forrásból vissza is teszi, így a Kérdező felháborodása nem jogos.

2014. jún. 30. 15:18
 86/92 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg nem érted!

De oké, akkor nézzük máshogy. Nézd meg jól a gyerekeidet! Gondolom,mint felelős apa látogatod őket, el is hozod stb. Éheznek? Szakadt ruhában járnak? Fáznak a lakásukban telente? Ha ezekre nem a válasz, akkor biztos lehetsz benne,hogy 37 ezerből nem vesz a feleséged ékszert, max. egy 2 ezres bizsut pár havonta!

Egyébként, azt írtad,hogy nevelsz gyereket te is, akkor nagyjából láthatod,hogy mennyibe kerül!

Az meg,hogy az exed párja mennyit keres vagy, nem, lényegtelen. Mert hidd el, egészen addig, amíg beleszáll a rezsibe, vesz otthonra kaját, addig a gyerekeidet is részben ő tartja el, mivel nem gondolom,hogy nekik nem ada a kajából, rájuk nem fűt stb.

És igen, ha két gyerek után is ilyen problémás gyerektartást fizetni, akkor nem kell 3.-at vállalni!

2014. jún. 30. 16:23
 87/92 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt kedves kérdező kifejthetnéd, hogy 3-4 ezerből hogy lehet egy gyermeket egy hónapban eétartani! (Elvégre olyan jól tudni véled, hogy exfeleséged mire mennyit költ...) Tényleg kíváncsi vagyok, mondd el, mert ha kiderül ez a titok, hogy miként lehet 3 ezer forintból egy hónapon át enni, inni, tisztálkodni, óvodába/iskolába járni, szerintem sokak pénzügyi problémáját megoldaná!

Szóval hogyan is lehet?

2014. jún. 30. 17:34
 88/92 anonim ***** válasza:
100%
3-4 ezer forint havonta? 2 gyerekre az napi 153, azaz fejenként kb 75 forintra jön ki, Ezt, hogy csinálja, mert már a gyámügy foglalkozna velük. Te 70-et viszel haza, adókedvezményt kérhetnél a gyerek után, 12 ezer a családi és még az új párod is keres valamit, így kéne számolni. Te se gondolod komolyan, hogy 34 ezer forintból te tartasz el 4 embert? Az pedig, hogy ő miből vesz ékszert? Ha azt a pénzt másból pótolja akkor nincs gond.
2014. jún. 30. 21:59
 89/92 anonim ***** válasza:
6%
Rendben van, hogy lehet, a kérdező nem teljesen érti a dolgot, sejtem mi lehet a helyzet, de az egy undorító dolog, ahogy egy-két válaszoló sértegeti őt, meg provokálja. Kívánom, hogy kerüljenek szembe egyszer a kérdezővel...
2014. júl. 3. 03:16
 90/92 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó: csak nem erőszakos cselkményre (fizikai bosszúra) célozgatsz szépen? Gratulálok. Nálatok ez biztos így szokás.

Rokona vagy netán a kérdezőnek? Akadnak hasonlóságok, csak azért kérdem.

2014. júl. 3. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!