Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha tudomásom van róla, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudomásom van róla, hogy az exfeleségem nem a gyerekekre költi a gyerektartást hanem magára vesz ruhákat meg ékszereket belőle, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Gyámügynek szóljak, vagy bíróságra kell vinni az ügyet?

Egyáltalán mit lehet tenni ilyenkor??

34ezres gyerektartásból kb. 3-4 ezret költ a gyerekekre, a többit magára!

2014. jún. 30. 10:47
 11/92 anonim ***** válasza:
97%
Azt írod, hogy az új párjával eltartatja magát. Vagyis ebből az jön le, hogy az új párja fizeti a rezsit, vesz ennivalót, stb stb, ami a gyerekeké is. Tehát veheted úgy, hogy a gyerekekre megy a pénz, az új párja pedig ad neki pénzt másra.
2014. jún. 30. 11:06
 12/92 anonim ***** válasza:
97%
Mindenki a kérdésre válaszolt.. csak te nem akarod látni.
2014. jún. 30. 11:07
 13/92 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem csak téged akar bosszantani, hogy gyerektartás címmel aposztrófálja azt a pénzt, amit elkölt mikor ha eltartják az valószínűleg a "zsebpénze", csak kimarad az a rész, hogy ezt odaadja a pasijának és ő meg kézhez kapja a költeni valót. Egyébként a bíróságra kell menni, hogy csökkentsék, mert most se a gyerekre használja fel, csak aztán ha ez a pasi is kidobja leszel szarban, hogy a lányaiddal mi lesz.
2014. jún. 30. 11:08
 14/92 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, mi nem vagyunk elkeseredve vagy megkeseredve (mert ezt a szót akartad használni szerintem inkább).

Az új családod számít már csak, a volt feleséged meg ne etesse a gyereket, vagyis az "új" apukája etesse. Értjük!

Kinyílt a bicska a zsebemben, adj annyi gyerektartást, amennyi elő van írva, 34.000 Ft semmire se elég. Egy rágó a boltban 200 Ft, ezt tudtad? Jársz boltba???

Komolyan, a bicska kinyílik a zsebemben az ilyen férfiaktól (bocsánat, véletlenül azt írtam, hogy férfi.:D)

2014. jún. 30. 11:09
 15/92 anonim ***** válasza:
100%
MIért kell minden kapcsolatba új gyerekeket csinálni? Aztán meg sírni, hogy kevés a pénz... Ha beteg vagy munkanélküli lesz az ember, akkor mi lesz? Erre előre senki se gondol?
2014. jún. 30. 11:10
 16/92 anonim ***** válasza:
100%
Indithatsz pert a gyermektartas csökkentése iránt. Aztan nehogy ugy járj, mint az ismerősöm: soknak találta a tartasdijat, hat perelt. Anyuka meg bemutatta a gyerekek iskolai koltsegeit igazoló papírt, a ruha számlákat, a rezsit -amit ugye leosztanak egy főre- a gyogyszer költséget, egy átlagos havi bevásárlásrol szolo számlát a biro kérésére. Megemelték a tartasdijat a maximumra.....
2014. jún. 30. 11:12
 17/92 anonim ***** válasza:
100%

Havi 17 ezer 2 gyerekre semmi.

Amíg a gyerekek el vannak látva, addig semmi közöd hozzá.

Netán akinek gyereke van, már nem vehet ruhákat magának?

3-4 ezret költ a gyerekekre. Na ne viccelj!!!!!! Szerinted havi 3-4 ezerből él egy gyerek??????

Semmit nem tudsz tenni és ne is akarj, mert csak nevetségessé teszed magad.

2014. jún. 30. 11:14
 18/92 anonim ***** válasza:
100%

3-4 ezerből nem jön ki az étel, a rezsi és a ruhája a gyerekeknek, ezek szerint a gyerekeid éheznek és kinőtt cuccokban kucorognak mosdatlanul egy hideg szobában?

Mert ha nem, akkor az exed és a párja az összedobott pénzükből (amiben a te gyt-od is benne van) etetik, ruháztatják a gyereket, van tető a fejük felett, van fűtés, víz, áram, tehát az a fejenkénti 17 000 ft amiért te úgy odavagy ALIG fedezné ezeket, sőt!

Valószínűleg az új pár tartja el nagyjából a te gyerekeidet is, és valószínűleg ő fizeti az exed ruháit.

Ha nem költene a gyerekekre csak 3-4 ezret akkor azok a gyerekek putris purdéknak látszanának.

Ne legyél már nevetséges!

2014. jún. 30. 11:21
 19/92 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van a válaszolóknak! Semmit nem tehetsz, hiszen a bíróság maximum számlákat kérne az exedtől, pillanatok alatt kiderülne, hogy még a gyermekekre eső költségek felével sem szállsz be. Az pedig hogy ezt egy másik pasi finanszírozza vagy az exnejed az teljesen mindegy.
2014. jún. 30. 11:26
 20/92 A kérdező kommentje:

Úgy látom sokan olvasni nem tudtok!

Olyanok szóltak ebbe bele akik még végig sem olvasták a főkérdést!

Aki már válaszolni akar egy ilyen kérdésre az megtehetné, hogy VÉGIGOLVASSA a főkérdést!

Nekem kell ezek szerint eltartanom a harmadik gyerekét is akihez közöm sincs, meg az éppen legújabb paliját is? Ja és én fizessem a számláikat is? Igen emberek, nagyon igazatok van, csak nem ebben a témában.. Ugyanis a gy.tartás a gyerekere van és nem ebből kell megélniük hanem ezzel csak hozzájárulok a tartásukhoz!!!

Tehetek én róla hogy a volt feleségem egy napot nem dolgozott még életében, mert könnyebb a gyerekekből megélnie? Eddig én tartottam el, csak annyiszor megcsalt, hogy elegem lett belőle és elváltam, most más palimadár tartja el!

2014. jún. 30. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!