Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha tudomásom van róla, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudomásom van róla, hogy az exfeleségem nem a gyerekekre költi a gyerektartást hanem magára vesz ruhákat meg ékszereket belőle, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Gyámügynek szóljak, vagy bíróságra kell vinni az ügyet?

Egyáltalán mit lehet tenni ilyenkor??

34ezres gyerektartásból kb. 3-4 ezret költ a gyerekekre, a többit magára!

2014. jún. 30. 10:47
 41/92 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy te tartod el az egész családot? Te magad írtad le, ki mennyit keres náluk, nem a te 34 ezredből élnek meg, az csak a GYEREKEIDRE megy el. Amúgy meg nem tűnt fel, hogy 4 oldalon keresztül minden válaszoló egyetért abban, hogy nincs igazad? Szerinted mindenki hülye, te meg a jóisten vagy, vagy mi?
2014. jún. 30. 11:48
 42/92 anonim ***** válasza:
100%

tehát a bevételük a gyerektartással együtt 203 ezer forint. Nem vagy normális, ha azt hiszed, hogy ebből habzsi dőzsi van...És nem számolom bele a másik pasitól született gyereket, csak a tieidet...

És nem hiszem, hogyha te nettő 100-at keresel, akkor abból 34-et állapított meg a bíróság gyerektartásnak.

Szánalmas, hogy nem fogod fel, amit írunk neked.

Olyan, mint felmennél az autópályára forgalommal szemben és szidnád a sok hülyét, akik veled szembe mennek...

2014. jún. 30. 11:49
 43/92 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező egy sértett és buta férfi, hiszen megcsalta az exe, azóta már új családja van, hát azok a fontosak. Nem a gyerekek, akiket megcsinált és gondolom, nem is akart felnevelni egyedül...

Tessék elperelni őket az anyától és majd ő fizet gyerekenként 10 ezret neked, te meg tartsd el őket. Rendi?

Hát én is úgy felhúztam magam ezen a kérdésen...csak ilyen ember ne akadjon az utamba, soha!!!

2014. jún. 30. 11:49
 44/92 anonim ***** válasza:
100%
Mondd már meg hol ingyenes a suli, ovi 3 gyerekre, öcsémet átíratnánk oda. 3 gyereknél ingyenes a tankönyv és féláras a kaja. De az ingyen tankönyvből csak a tényleges tankönyv ingyenes, a munkafüzetekért fizetni kell, ahogy a sima füzet, tolltartó, huszadikfajta ceruza, minden évben. De egyébként minek kérdezel ha szerinted csak neked lehet igazad? Itt nem fognak veled egyetérteni, mert az ex eltartott, tehát a pasi pénzeli az egész családot. Ha nem akarsz az exnek fizetni vedd magadhoz a lányaid és akkor számolgathatsz mennyibe kerülnek.
2014. jún. 30. 11:50
 45/92 anonim ***** válasza:
100%

"Exfeleségem palija keres nettó 90ezret, "

Na ez az, ami senkit nem érdekel. Meg ha 90 milliót keresne se tartozna rad es meg akkor sem neki kellene eltartania a TE gyerekeidet.

"exfeleségem:

családi pótlékok: 51ezer forint 3 gyerekre (egyedülállóként veszi fel, csal a mai napig)

ovi, suli: teljesen ingyenes neki 3 gyerek miatt

főállású anyaságit kap: 28500 "

Tehat kb a minimálbérnek megfelelő összegből tart el harom gyereket. Minden elismerésem az ove. Nekem egyet sem sikerülne.

"Plusz az új palija családja pénzeli őket! "

Legalább nem halnak éhen, mert tőled siman....

"És már a gy.tartás nélkül többet visz haza mint én kemény munkával!

Miért is kéne sajnálni szegénykét??"

Mert ilyen exe van, aki sajnálja a gyerekektől a penzt.

2014. jún. 30. 11:51
 46/92 anonim ***** válasza:
100%
Megjelölted a bankjegyeket, hogy ennyire biztos vagy abban, hogy abból vette?
2014. jún. 30. 11:52
 47/92 anonim ***** válasza:
100%

Mi közöd van az új pasi fizetéséhez, vagy ahhoz, hogy az új pasi szülei hogyan támogatják őket?

Senkinek ne szólj, mert körberöhögnek.

2014. jún. 30. 11:52
 48/92 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem azzal van bajod, hogy az exfeleség mire költi a pénzt, hanem szimplán irigykedsz, mert jobb az anyagi helyzetük, mint neked.
2014. jún. 30. 11:53
 49/92 A kérdező kommentje:

Vékövetkeztetés:

Én így, hogy a gy.tartást levonják hazaviszek havi 70ezer forintot. Abból az én gyerekemnek konkrétan nem jut 17 ezer forint sem, mert én is számlákat fizetek!

az exnejem a palijával együtt 200ezer körül keres minden hónapban, és Ő a GYEREKTARTÁSBÓL vesz magának ékszert és ruhát, erre bizonyítékom is van. És még őt sajnáljam?

Én 1 szobás lakásban élek a feleségemmel és gyermekemmel, hogy is vegyem magamhoz a gyermekeimet? A bíróság sem adná ide, hisz volt nejem 3 szobás lakásban él és kitartják!

Olvassátok el amit most írok, elég FONTOS:

A GYEREKTARTÁS NEM A GYEREKEK TELJES TARTÁSÁRA SZOLGÁL, HANEM EZZEL JÁRUL HOZZÁ A SZÜLŐ, A GYERMEKE TARTÁSÁHOZ!

Magyarán nem 17 ezerből kell őket eltartania, ez eljut hozzátok?!

2014. jún. 30. 11:55
 50/92 anonim ***** válasza:
100%

Arra válaszolj kérlek, hogy a gyerekeid kajáját, ruházkodását, rájuk eső rezsiköltségét fizeti-e valaki vagy sem?

Írtad, hogy a ruhákat, játékokat pluszban adod a gyerekeknek, oké, erre már nem kéne költenie az exfeleségednek. De a kaját ne mondd már, hogy csak te adod, mert azt nem hiszem el. Nyilván a volt feleséged is eteti a gyerekeit, nem hinném, hogy éheznek nem? Rezsiköltség is esik a két gyerekre, a rezsit ki fizeti? Nem a volt feleségedék?

Igazából nem hinném, hogy azzal bármit el lehet érni, hogy te "hallottad, amint ezzel dicsekszik".

2014. jún. 30. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!