Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem 54 éves. Van egy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsutoth77 kérdése:

A férjem 54 éves. Van egy 3 éves gyerekünk. VÁLUNK. Magának akarja a gyereket, mert nem akar gyerektartást fizetni. Zsarol engem, ha neki adom a ház rám eső felét, akkor nekem adja a gyereket. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
ha elköltözök a házból,akkor elveszítem a lakhatási jogom.a gyerek egy hét alatt 3kg-ot fogyott amíg a férjemmel. volt.agyilag ki van akadva.lassú a beszéde.nem akar játszani.nem eszik már csokit sem.rugdossa a korábban imádott kiskutyáját.sírógörcsei vannak.nem étkezik.a fürdőt a férjem bekamerázta,és azzal fenyeget,hogy felteszi közösségi oldalra,ha nem engedelmeskedem neki.
2014. jún. 22. 22:52
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%

Hát ez nem semmi...

Nos az a helyzet, hogy a gyerekeket nem veheti el tőled mert az anyától a legritkább esetben veszik el. Beadod a válópert, elválasztanak, ennyi. A gyerekeket neked ítélik ha csak nincs valami difid (alkoholizmus). A fürdő bekamerázása már más kérdés. kényes téma. Alapvetően ha kipattan az ügy akkor ő ellene büntetőeljárás indulna (ha feljelentenéd) ami neked kedvezne, viszont ha tényleg felkerül a netre akkor az örökre ott is marad. Ami neked nem jó.

Én a helyedben simán beadnám a válópert és pont. A bíróság mindenképpen elválaszt a házban pedig az marad aki kitudja fizetni a másikat.

2014. jún. 22. 22:56
 2/38 anonim ***** válasza:
59%

Az első szokásos baromságot beszél.

A gyereket oda ítélik, ahol jobb helye van. Ezt nem te fogod eldönteni, és nem is a férjed, hanem a bíróság.

Megvizsgálják mindkettőtök személyiségét, környezetét és körülményeit.

2014. jún. 22. 23:08
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp keress egy ügyvédet, és mondd el neki ezt mind.
2014. jún. 22. 23:16
 4/38 anonim ***** válasza:
98%
a fürdőbe helyezett kamerákon csak én akadtam ki???
2014. jún. 22. 23:28
 5/38 anonim ***** válasza:
72%
én a kamerás dolgot nem igazán értem
2014. jún. 22. 23:32
 6/38 acelsziv ***** válasza:
41%

íme a szerető család mintaképe. Gyereket szül egy nála 17 évvel idősebb kivénhedt csatalónak és most csodálkozik, mert az apja korabeli f a sz i ganaj módon viselkedik.

De mindjárt megtudjuk, hogy:

1: eddig is gané ember volt csak a kérdező remélte, hogy egy gyerek mindent megváltoztat

2: eddig a világ legjobb embere volt DE hirtelen estéről reggelre maga lett a Sátán (esetleg jókora szarvakkal)

2014. jún. 22. 23:39
 7/38 anonim ***** válasza:
80%
Acélszív, tök hülyeség, amit írsz, mert többségében egykorú párok szoktak ide írni, úgyhogy nem értem, mit lovagolsz a korkülönbségen. Nem ez a baj.
2014. jún. 22. 23:47
 8/38 A kérdező kommentje:
problémám megoldására még mindig javaslatot várok
2014. jún. 22. 23:48
 9/38 acelsziv ***** válasza:
52%

Kérdező: hiába írogatsz privátot a véleményem marad.

Amúgy meg nem lehettek túl intelligensek ha hagyjátok, hogy a gyerek ennyire megszenvedje a dolgot. Még el sem kezdődött a hecehurca, de a gyerek már félig belebolondult. A kedves férjedet is lapáttal kéne megegyengetni, amiért legalább rá nincs tekintettel. Ha meg hagyod, hogy egy tényleg ártatlan kiskutya igya meg a levét a gyereked beborulásának akkor rólad is megvan a nem túl felemelő véleményem.

2014. jún. 22. 23:57
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Válás és a gyermekelhelyezésnél pszichológiai szakvéleményt kérni. De minél gyorsabban, mert szegény kölyök teljesen meg fog kattanni.

Sőt, már most érdemes lenne pszichológushoz vinni. Egyrészt segítene neki, másrészt úgyis végigkérdeznek mindenkit, aki a gyerekkel foglalkozik és mérvadó a véleménye (pedagógusok, pszichológus, gyerekorvos, stb).

2014. jún. 23. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!