Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem azért nem akar gyerektartást fizetni, mert szerinte kisemmiztem a válásunk során. Megteheti ezt?
Gyerektartást kötelessége fizetni.
De miért semmizted ki? Bosszúból?
A házasságunk előtt elfelejtette megemlíteni, hogy van egy nagyobb tartozása egy balul elsült vállalkozás miatt. Ezt 11 évig fizettük közösen és legnagyobb meglepetésére a kifizetett összeg felét ki kellett volna nekem fizetnie. Ez szinte a lehetetlennel volt egyenlő, így inkább lemondott a házunk rá eső feléről. Ez nagyjából fedezte a tartozást, a különbözettől eltekintettem. Az autónk a szüleimé volt, mikor ők vettek egy újat, nekem adták a régit. Ezt az autót sem adtam neki oda, mert nekem és a gyerekeknek is szükségünk van rá.
Az exem most dühöng, hogy mehetett albérletbe, fizetheti tovább a hitelt, emellett még buszoznia is kell. Azt mondta, hogy ilyen lehúzás után ő nem fogja még a 60000Ft gyerektartást is fizetni.
Én nem érzem úgy, hogy bármiben is többet követeltem volna mint ami jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!