Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 54 éves. Van egy 3 éves gyerekünk. VÁLUNK. Magának akarja a gyereket, mert nem akar gyerektartást fizetni. Zsarol engem, ha neki adom a ház rám eső felét, akkor nekem adja a gyereket. MIT TEGYEK?
kamera elhelyezése:láttál már tusfűrdőbe rejtett kamerát?
cigisdobozba?rágóba?gombkamera?nos...szeretnél így élni?
mindig mindent ellenőrizni?rettegni?
"kamera elhelyezése:láttál már tusfűrdőbe rejtett kamerát?
cigisdobozba?rágóba?gombkamera?nos...szeretnél így élni?
mindig mindent ellenőrizni?rettegni?"
A kifogásokat keresed, nem a megoldásokat.
hallgatom a megoldásokra való felkészítésedet!
légyszives
mondjuk fogd a gyereket és menjetek el onnan
nem hiszem el, hogy itt ülsz a net előtt és csak sopánkodsz, ha valaki bántaná az én gyerekemet, mindent megmozgatnék azért, hogy biztonságban tudjam és megóvjam mindentől
de persze nem vagyunk egyformák...
Szóval van bizonyítékod hangszalag formájában.
Itt a kért tanácsod:
Akkor irány a rendőrség, aztán a válóper, meg ilyesmik.
Esetleg útbaejthetsz egy ügyvédet is.
Hajrá. Ha nem sietsz azt leginkább a gyerek szívja meg.
Eltelt majdnem két hónap és még mindig nem mozdultál semerre.
Ráadásul van képed olyan alapon tanácsot kérni tőlem, hogy szerinted hasonló a gondolkodásom, mint az agyament, pszichopata férjedé. Hatalmasat mellélőttél szivi.
Millió meg egy tanácsot kaptál és ezzel együtt sem voltál képes egy tapodtat sem mozdulni. Szerintem te még élvezed is a helyzetet. De ha nem akkor mérgezd meg a kanodat a p i c s á b a és kész. Mert te magadtól soha nem fogsz onnan elszabadulni akármilyen fantasztikus tippet is kapjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!