Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem 54 éves. Van egy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsutoth77 kérdése:

A férjem 54 éves. Van egy 3 éves gyerekünk. VÁLUNK. Magának akarja a gyereket, mert nem akar gyerektartást fizetni. Zsarol engem, ha neki adom a ház rám eső felét, akkor nekem adja a gyereket. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
ha elköltözök a házból,akkor elveszítem a lakhatási jogom.a gyerek egy hét alatt 3kg-ot fogyott amíg a férjemmel. volt.agyilag ki van akadva.lassú a beszéde.nem akar játszani.nem eszik már csokit sem.rugdossa a korábban imádott kiskutyáját.sírógörcsei vannak.nem étkezik.a fürdőt a férjem bekamerázta,és azzal fenyeget,hogy felteszi közösségi oldalra,ha nem engedelmeskedem neki.
2014. jún. 22. 22:52
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

kamera elhelyezése:láttál már tusfűrdőbe rejtett kamerát?

cigisdobozba?rágóba?gombkamera?nos...szeretnél így élni?

mindig mindent ellenőrizni?rettegni?

2014. jún. 29. 17:51
 32/38 anonim ***** válasza:
továbbra sem értem, miért nem lépsz...
2014. jún. 29. 21:43
 33/38 anonim ***** válasza:

"kamera elhelyezése:láttál már tusfűrdőbe rejtett kamerát?

cigisdobozba?rágóba?gombkamera?nos...szeretnél így élni?

mindig mindent ellenőrizni?rettegni?"

A kifogásokat keresed, nem a megoldásokat.

2014. jún. 30. 11:23
 34/38 A kérdező kommentje:

hallgatom a megoldásokra való felkészítésedet!

légyszives

2014. jún. 30. 21:00
 35/38 anonim ***** válasza:

mondjuk fogd a gyereket és menjetek el onnan

nem hiszem el, hogy itt ülsz a net előtt és csak sopánkodsz, ha valaki bántaná az én gyerekemet, mindent megmozgatnék azért, hogy biztonságban tudjam és megóvjam mindentől

de persze nem vagyunk egyformák...

2014. jún. 30. 21:02
 36/38 anonim ***** válasza:
Ha TUDOMÁSOD van róla, hogy verik a gyereked, és nem teszel semmit, jogilag bűnsegédletet követsz el, de erkölcsileg is felelős vagy. Felnőtt ember vagy. Családsegítő/rendőrség/anyaotthon.
2014. júl. 1. 09:30
 37/38 anonim ***** válasza:

Szóval van bizonyítékod hangszalag formájában.

Itt a kért tanácsod:

Akkor irány a rendőrség, aztán a válóper, meg ilyesmik.

Esetleg útbaejthetsz egy ügyvédet is.

Hajrá. Ha nem sietsz azt leginkább a gyerek szívja meg.

2014. júl. 3. 22:21
 38/38 acelsziv ***** válasza:

Eltelt majdnem két hónap és még mindig nem mozdultál semerre.

Ráadásul van képed olyan alapon tanácsot kérni tőlem, hogy szerinted hasonló a gondolkodásom, mint az agyament, pszichopata férjedé. Hatalmasat mellélőttél szivi.

Millió meg egy tanácsot kaptál és ezzel együtt sem voltál képes egy tapodtat sem mozdulni. Szerintem te még élvezed is a helyzetet. De ha nem akkor mérgezd meg a kanodat a p i c s á b a és kész. Mert te magadtól soha nem fogsz onnan elszabadulni akármilyen fantasztikus tippet is kapjál.

2014. aug. 25. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!