Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 54 éves. Van egy 3 éves gyerekünk. VÁLUNK. Magának akarja a gyereket, mert nem akar gyerektartást fizetni. Zsarol engem, ha neki adom a ház rám eső felét, akkor nekem adja a gyereket. MIT TEGYEK?
MEGJÖTT A VÁRVA VÁRT SZAKVÉLEMÉNY-MINDEZEK ELLENÉRE,HOGY A FÉRJEM EGY AGRESSZÍV ÁLLAT-MEGVERTE A GYEREKET-ENGEM
a pszichológus véleménye az volt,hogy a 3 éves gyerek az apjához ragaszkodik.
de annyiban megkérdőjelezhető a dolog,ha ketten vagyunk a gyerekkel,akkor elmondja,hogy "apa megrugdosott,mert bepisiltem éjjel,és kiállított a szoba elé"fáradt vagyok,éhes vagyok"
de akkor miért nem mondta ez el a pszichológusnál?????mert olyannyira félelemben és rettegésben tartja az apja,hogy ott csak azt mondja,amit előre betanított neki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA MOST KÉREK KOMMENTEKET.....
Te láttad, hogy bántja a gyereket?
Nem lehet, hogy a gyerek azt mondja csak neked, amit hallani akarsz, vagy valahogy a szájába adódik?
ha ezek után nem fogod meg a gyerekedet és hagyott ott a fenébe azt az elmebeteget, csak magadat minősíted
ahelyett, hogy ide írogatnál, és minket oltogatnál, már ezer éve elhúzhattad volna a csíkod
ez a kérdés szerintem kamu, ennyire h ülye nő nincs a világon, szánalmas vagy
írnék az utolsó kommentre!
úgy látszik még nem voltál ilyen esetben!
amíg nem mondja ki a bíróság a gyermekelhelyezést,addig mindkét szülő gyakorolhatja a szülői jogokat!
nos hová a fenébe tudnék elmenekülni?elmondanád?
külföldre nem mehetek!a gyerekkel.
másik városba?ott is megtalál!!!
mindenhol megtalál.és elhozhatja jogosan a gyereket!!!
még a rendőrök sem tudnak semmit tenni!!amíg nincs jogerős ítélet!!!hogy kinél lesz elhelyezve a gyerek
így már érted?
Valami nem kerek ám ebben a sztoriban. Valahogy arra a kérdésre nem válaszolsz, hogy a saját szemeddel láttad, hogy veri a gyereket?
Elmondom én hogy látom:
Te úgy képzelted, hogy kiköltözik a közös házatokból ÉS gyerektartást fizet. Ebbe ugye ő nem ment bele, ezért Te most kígyót-békát kiáltasz rá...
Nem védeni akarom, csak meghallatnám ez esetben a másik felet is.
Ugyanis ha tényleg verné, akkor feljelentheted a rendőrségen, és rács mögött várná ki a tárgyalás végét..
Ez a kamera a fürdőszobában is rohadtul sántít, épeszű ember legalább 10 módon tudná elpusztítani azt a kamerát, ha tényleg konfliktus tárgya volna.
most lehet lepontozni.
válasz az utolsó kommentre:szerettem volna a közös ház rá eső részét kifizetni neki!!a gyerek miatt,hogy ne legyen környezetváltozása.
gyermektartás ügy:ha lemondana róla.....azt sem bánnám....mert az amit építek a gyermek személyiségében,ő bosszúból lerombolná egy 7végén-bosszúból
ha szeretnéd hallani a gyermek bántalmazás hangszalagját...szólj.lejátszhatom neked....csak előbb végy be egy nyugtatót....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!