Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem 54 éves. Van egy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsutoth77 kérdése:

A férjem 54 éves. Van egy 3 éves gyerekünk. VÁLUNK. Magának akarja a gyereket, mert nem akar gyerektartást fizetni. Zsarol engem, ha neki adom a ház rám eső felét, akkor nekem adja a gyereket. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
ha elköltözök a házból,akkor elveszítem a lakhatási jogom.a gyerek egy hét alatt 3kg-ot fogyott amíg a férjemmel. volt.agyilag ki van akadva.lassú a beszéde.nem akar játszani.nem eszik már csokit sem.rugdossa a korábban imádott kiskutyáját.sírógörcsei vannak.nem étkezik.a fürdőt a férjem bekamerázta,és azzal fenyeget,hogy felteszi közösségi oldalra,ha nem engedelmeskedem neki.
2014. jún. 22. 22:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Én a helyedben felkeresnék egy jó ügyvédet. A kamerás dolog kimeríti a zsarolás fogalmát, mellyel akár a rendőrséghez is fordulhatnál.
2014. jún. 23. 13:09
 22/38 anonim ***** válasza:
Sajnos a saját lakás bekamerázása akkor sem törvénytelen, ha lepontoztok érte. Törvénytelen viszont ezeket a felvételeket a nyilvánosságra hozni.
2014. jún. 24. 08:32
 23/38 A kérdező kommentje:

MEGJÖTT A VÁRVA VÁRT SZAKVÉLEMÉNY-MINDEZEK ELLENÉRE,HOGY A FÉRJEM EGY AGRESSZÍV ÁLLAT-MEGVERTE A GYEREKET-ENGEM

a pszichológus véleménye az volt,hogy a 3 éves gyerek az apjához ragaszkodik.

de annyiban megkérdőjelezhető a dolog,ha ketten vagyunk a gyerekkel,akkor elmondja,hogy "apa megrugdosott,mert bepisiltem éjjel,és kiállított a szoba elé"fáradt vagyok,éhes vagyok"

de akkor miért nem mondta ez el a pszichológusnál?????mert olyannyira félelemben és rettegésben tartja az apja,hogy ott csak azt mondja,amit előre betanított neki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA MOST KÉREK KOMMENTEKET.....

2014. jún. 24. 12:33
 24/38 anonim ***** válasza:

Te láttad, hogy bántja a gyereket?

Nem lehet, hogy a gyerek azt mondja csak neked, amit hallani akarsz, vagy valahogy a szájába adódik?

2014. jún. 24. 12:40
 25/38 anonim ***** válasza:

ha ezek után nem fogod meg a gyerekedet és hagyott ott a fenébe azt az elmebeteget, csak magadat minősíted

ahelyett, hogy ide írogatnál, és minket oltogatnál, már ezer éve elhúzhattad volna a csíkod

ez a kérdés szerintem kamu, ennyire h ülye nő nincs a világon, szánalmas vagy

2014. jún. 24. 14:27
 26/38 A kérdező kommentje:

írnék az utolsó kommentre!

úgy látszik még nem voltál ilyen esetben!

amíg nem mondja ki a bíróság a gyermekelhelyezést,addig mindkét szülő gyakorolhatja a szülői jogokat!

nos hová a fenébe tudnék elmenekülni?elmondanád?

külföldre nem mehetek!a gyerekkel.

másik városba?ott is megtalál!!!

mindenhol megtalál.és elhozhatja jogosan a gyereket!!!

még a rendőrök sem tudnak semmit tenni!!amíg nincs jogerős ítélet!!!hogy kinél lesz elhelyezve a gyerek

így már érted?

2014. jún. 24. 22:13
 27/38 anonim ***** válasza:
anyaotthon?
2014. jún. 24. 22:45
 28/38 Anika Indigo ***** válasza:
Kérj újabb szakvéleményt, előtte pedig magyarázd el a gyerkőcnek, hogy a pszichológusnál igazat kell mondania, különben az apja fogja nevelni, nála marad. Ha megint bántaná, vagy téged, látlelet, de én ezt nem várnám meg, amint kijön az újabb szakvélemény tegyél feljelentést gyermekbántalmazásért, és AZONNAL költözz el egy rokonhoz, anyaotthonba, akárhova, mert ha ezt megtudja nem hiszem hogy örülni fog neki
2014. jún. 26. 10:54
 29/38 anonim ***** válasza:

Valami nem kerek ám ebben a sztoriban. Valahogy arra a kérdésre nem válaszolsz, hogy a saját szemeddel láttad, hogy veri a gyereket?

Elmondom én hogy látom:

Te úgy képzelted, hogy kiköltözik a közös házatokból ÉS gyerektartást fizet. Ebbe ugye ő nem ment bele, ezért Te most kígyót-békát kiáltasz rá...

Nem védeni akarom, csak meghallatnám ez esetben a másik felet is.

Ugyanis ha tényleg verné, akkor feljelentheted a rendőrségen, és rács mögött várná ki a tárgyalás végét..

Ez a kamera a fürdőszobában is rohadtul sántít, épeszű ember legalább 10 módon tudná elpusztítani azt a kamerát, ha tényleg konfliktus tárgya volna.

most lehet lepontozni.

2014. jún. 26. 11:12
 30/38 A kérdező kommentje:

válasz az utolsó kommentre:szerettem volna a közös ház rá eső részét kifizetni neki!!a gyerek miatt,hogy ne legyen környezetváltozása.

gyermektartás ügy:ha lemondana róla.....azt sem bánnám....mert az amit építek a gyermek személyiségében,ő bosszúból lerombolná egy 7végén-bosszúból

ha szeretnéd hallani a gyermek bántalmazás hangszalagját...szólj.lejátszhatom neked....csak előbb végy be egy nyugtatót....

2014. jún. 29. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!