Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha tudomásom van róla, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudomásom van róla, hogy az exfeleségem nem a gyerekekre költi a gyerektartást hanem magára vesz ruhákat meg ékszereket belőle, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Gyámügynek szóljak, vagy bíróságra kell vinni az ügyet?

Egyáltalán mit lehet tenni ilyenkor??

34ezres gyerektartásból kb. 3-4 ezret költ a gyerekekre, a többit magára!

2014. jún. 30. 10:47
 21/92 anonim ***** válasza:
97%

"Ugyanis a gy.tartás a gyerekere van és nem ebből kell megélniük hanem ezzel csak hozzájárulok a tartásukhoz!!!"

A megcsinálásukhoz is csak úgy hozzájárultál ugye?

Szerintem menj nyugodtan a bíróságra, és röhögtesd ki magad a szánalmas kérdéseddel :D :D :D

2014. jún. 30. 11:32
 22/92 anonim ***** válasza:
100%

Előttem szólókkal tudok egyetérteni. 34 ezer két gyerekre nem sok. Mivel bizonyítod, hogy a tatrtásdíjból költ magára?

Gyerekek lakhatása, rezsi, étel mind pénz. Vedd úgy, hogy ezzel járulsz hozzá.

Amúgy én valahol megértelek, exed jó firma lehet, ha szült már egy gyereket másnak is, de már azzal sincs együtt, most meg tervezget egy xedik alakkal, de akkor sem tudsz mit tenni. Két gyerekedre ez az összeg igazán nem sok.

2014. jún. 30. 11:32
 23/92 anonim ***** válasza:
100%

Mondom másként.

Keres a feleséged új pasija mondjuk 250 ezret, te oda adod a 34 ezret, plusz családi 12 ezer. Ez így 296 ezer.

Ebből az ÖSSZEDOBOTT pénzből kifizetik a gyerekeid havi költségeit, ami szerintem fejenként 30 ezer legalább, de még lehet több is.

Ha ezen felül az exed vesz magának ékszert és ruhát, azt csak abban az esetben tudná megtenni úgy, hogy nem a gyerekekre van költve amit fizetsz, hogy a gyerekeid éheznek, és semmit se kapnak.

Ez így van? Mert akkor jelentsd fel őket.

Ha nem így van, az a fejenkénti 17 ezer hidd el maradéktalanul el lesz költve a gyerekeidre még duplán is!

2014. jún. 30. 11:33
 24/92 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nemcsak a volt feleségedet tartja el egy palimadár, de a gyerekeidet is... Mert a 34 ezer forint, amit küldesz, semmire sem elég....
 25/92 anonim ***** válasza:
100%
a gyerektartás azt illeti akinél el van helyezve a gyerek, nem kérheted számon mire költi!
 26/92 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene eltartanod a harmadik gyerekét is? Erről szó sincs, számláikat sem neked kell fizetned. De ha csak a gyerekeket szeretnéd tartani kizárólag, akkor kérvényezd, hogy te nevelhesd őket, és akkor tuti nem az asszonyt kell eltartanod.
2014. jún. 30. 11:34
 27/92 anonim ***** válasza:
100%

Az a 34 000 Ft a gyerekeid ELLÁTÁSÁRA szolgál, ebben benne van a gyerekeid által fogyasztott rezsi, étel, ruha.

Nagyon buta vagy hallod.

Javaslom menj el bíróságra, remélem emelnek a díjon, ha már így pampogsz.

2014. jún. 30. 11:35
 28/92 anonim ***** válasza:
78%
24-es! Három gyerekre 48 ezer a családi pótlék és nem 12 ezer, de ha szigorúan a két gyereket vesszük, arra is 26 ezret kapna az exfeelség.
2014. jún. 30. 11:36
 29/92 anonim ***** válasza:
100%
Ha nevelnél te is gyereket, akkor tudnád, hogy 34 ezer forint még 1 gyerekre is semmi, nem hogy kettőre. A gyerektartásból az exed azt vesz a gyereknek, amit akar. Ha ő úgy dönt, hogy a gyerekek havi kajájára fordítja a pénzt (ami szerintem már önmagában is több 2 gyerekre, mint 34 ezer), akkor arra fordítja, te ebbe nem szólhatsz bele jogi úton. Legfeljebb megbeszélheted vele, hogy szerinted mit kellene vennie a gyerekeknek, de nem kötelező rád hallgatnia. Ezen felül hogy saját magának mit vesz, ahhoz meg végképp semmi közöd.
2014. jún. 30. 11:37
 30/92 A kérdező kommentje:

34 ezer nem sok valóban 2 gyerekre, és nem is akarok csökkentést kérni, mert sokan már erre célozgatnak!

Itt konkrétan arról van szó, hogy azt a pénzt magára: ruhára és ékszerre költi. Holott a gyerekere utalom a tartásdíjat!!!

Őrájuk kéne költenie: ruha, étkezés, játékok (ezeket pedig ugyanúgy kapják tőlem a tartásdíj mellett)!!

Átlag bérért dolgozom, nem fél milliókért, ennyit állapított meg a bíróság és én fizetem!!

2014. jún. 30. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!