Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem vagyok boldog a házasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok boldog a házasságomban. Hogyan mondjam el ezt a családomnak?

Figyelt kérdés
25 éve vagyunk együtt, három gyerekünk van. Pár hete érzem azt, hogy már nem vagyok boldog a férjemmel. Ha szexelünk akkor alig várom, hogy vége legyen, de ezt ő nem veszi észre. Az a baj, hogy nem tudom az érzelmeimet elmondani. Mit mondjak neki? Látja rajtam, hogy valami van.
2014. jún. 9. 19:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem te egyszerűen belefásultál a hétköznapokba, van ez így egy bizonyos kor után. Valahogy ki kell zökkenned. Egyébként ezt így mond el neki ahogy leírtad, aztán próbáljátok feldobni az életeteket.
2014. jún. 9. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az igazat. Ne haragudjatok ,de nem értem ezeket a kérdéseket. "Mit mondjak neki?" Az igazat,25 év után ennyit nem teszel meg? nem csak másért de magadért is.Ennyi őszinteség mindenkinek jár.
2014. jún. 9. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
az utolsó megmondta a tutit! :) 25 év után ez a minimum
2014. jún. 9. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Kössz,de tényleg... Nem?
2014. jún. 9. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:
de szívesen :)
2014. jún. 9. 21:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Először is magaddal kell tisztába jönnöd. Gondolkozz sokat, hogy mi lehet ez, mitől alakulhatott ki, van-e visszaút? Azután muszáj elmondani a férjednek, mert joga van tudni, hogy mit is érzel (nem érzel) irányába. Ha nem tudod elmondani (nem mindenki tudja, többek között én sem annyira), akkor írd le neki levélben. Nekem az működni szokott, ha nem tudom elmondani a problémám, akkor leírom és meg tudjuk könnyen beszélni így. Én sokszor attól tartok, hogy könnyen kizökkent a vitapartner a magabiztosságomból, így már nem tudom határozottan elmondani a problémám, valamint sokszor nem találom a szavakat a beszélgetésben.
2014. jún. 10. 09:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben én személy szerint biztos hogy beavatnám ebbe a dologba a férjemet (mint minden másba is). A jóba-rosszba nem csak arról szól hogy rosszba is ki kell tartani egymás mellett, hanem arról is, hogy a negatív irányú változásokat is közösen kell értékelni és együtt döntést hozni. Lehet, hogy ketten tudtok valamit tenni azért, hogy helyreálljon a boldogságod, de lehet, hogy tényleg válás lesz belőle. A lényeg, hogy a férjednek joga van tudni minderről, így az emberséges vele szemben. Nem kell vádaskodni, veszekedni, csak nyugodtan megbeszélni a jövőt. Sok sikert kívánok hozzá!
2014. jún. 10. 16:26
 18/20 anonim ***** válasza:

A kérdést olvasva egyből ez jutott eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=6UmK4Dzy8LE

Olyasmi mondanivalója van, hogy teljesen normális az az érzés amit Te is leírtál a kérdésben ennyi év házasság után.

2014. jún. 10. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért nem vonz? Miért idegesít a jelenléte? Mi történt pár hete?
2014. jún. 10. 22:08
 20/20 anonim ***** válasza:
"Az igazság többet ér, mint szerelem, pénz, hírnév. Ültem már olyan asztalnál, ahol bőségben volt jó bor, finom étel, a kiszolgálás is gondos volt, de hiányzott az őszinteség meg az igazság- és én éhesen keltem föl attól a barátságtalan asztaltól, mert a vendéglátás hideg volt, mint a jég."
2014. jún. 11. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!