Mi baja van a csaladomnak?!
Figyelt kérdés
anyam teljesen egy.. egy.. Ahh mindig veszekszunk nem foglalkozik velem semmit sokat sminkel es vagy foz vagy tv zik vagy gepezik a battyam reggel tizen egytol a gep elott ul hajnali otig malyd alszik es kezdi elorol elegem volt abbol hogy anya meg mindig adagolja belem a gyogyszert es ez mar idegesit ( ideg beteg , hiperaktiv figyelem zavaros vagyok ) es meg neki all feljebb..mit tegyek hogy legalabb egy kicsitt figyeljen ram ?2014. febr. 12. 22:20
2/9 anonim válasza:
Hol 15 éves ez? Íráskép alapján 8-nak tippelném.
3/9 anonim válasza:
Én ebből egyetlen szót se tudtam kihámozni. Milyen nyelven íródott a kérdés?
4/9 anonim válasza:
Az a gyerek legnagyobb baja, hogy az anyja főz rá... más éhezik, nem telik rá és az a gonosz anyuka mégis főzni mer még ilyet. Az meg hogy ki mer kapcsolódni tv-vel és géppel, mint minden ember... ilyen sincs áhh rettenetes szülő. Még gyógyszert is ad neki, amit kötelező szedni... hát ez már a pofátlanság teteje!!!
Utóbbi pontnál is látható a kérdező kora / érettsége, hogy szülőnek kell adagolni a gyógyszert, mert magától nem megy.
Egyébként legegyszerűbb, ha nem borzasztó helyesírással leírod mindezt hanem leülsz anyukáddal és elmondod neki nyugodt hangnemben, hogy mi a bajod.
5/9 anonim válasza:
ó hogy oda ne rohanjak... Miért baj neked ha főz rád?Mit foglalkozol azzal hogy mit csinál a bátyád?Idegesít hogy gyógyszert ad,amikor te vagy az idegbeteg? Irigylem a problémáidat... Ha az a baj hogy nem figyel rád,ülj le vele beszélgetni.
6/9 A kérdező kommentje:
Bsszatok meg.. 13 vagyok es nem a fozos temanal kene leakadni kocsogok ?ASD..
2014. febr. 13. 09:33
7/9 anonim válasza:
jobban tennéd ha leülnél anyuddal beszélgetni, mond meg neki hogy mi a bajod. Néma gyereknek az anyja se érti a szavát.
8/9 A kérdező kommentje:
mert az olyan egyszerű ._.elkezdek neki beszélni és oda se figyel rám akkor elkezdek orditani HALLASZ ?!! ő : igen tessék mit szeretnél ?
2014. febr. 13. 13:47
9/9 anonim válasza:
akkor ird le neki és hagyd reggel az asztalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!