Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a baja velem valójában?

Mi a baja velem valójában?

Figyelt kérdés

anyám az utóbbi időben mindenen kiakad, és mindenért engem hibáztat, a bátyám a feddhetetlen a szemében. akarámit csinálok, úgy állít be, hogy az csak rossz, nem mondja ki, de érződik, hogy a nyomába se jöhetek a szemében a bátyámnak. ha valami nem úgy van, ahogy anyám gondolja, én vagyok a hülye, velem veszekszik, mintha nem lehetne saját véleményem. ha valamit tanácsolok tök normálisan, 10-ből 5-ször leordítja az ember fejét, és elmegy addig a vita az ő részéről, hogy költözzek el. ja és ha épp rendetlenség van, azért is én vagyok hibásnak kikiáltva. bátyám dolgozik 2 műszakban, ő az "ungyumbungyum" a szemében. én második diplomát szerzek épp, de sajnos munkám nincs, remélhetőleg a második hozzásegít. az a sejtésem, anyámnak tök más a baja, de mindennel engem talál meg, rajtam vezeti le, és közbe nem veszi észre, miket vág a fejemhez, és hogy ez mennyire bántó. most már azon gondolkodom, ha túl vagyok a diplomám, tényleg elmegyek, és rá se nyitom az ajtót többet.

másrészt szerintem nem ártana anyámnak egy pszichológus.

2013. szept. 25. 09:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, mert hasonló helyzetben vagyok. De.. te miből fizeted a második diplomádat? Mert munkát nem találtál, azt írtad. Talán ezért ilyen veled anyukád, mert a bátyád elég sokat dolgozik, keresi a pénzt, te meg csak elviszed megint egy diplomára amivel valószínűleg ugyanúgy nem fogsz tudni elhelyezkedni.. (már bocs, de ez a tapasztalat)
2013. szept. 25. 11:19
 2/2 A kérdező kommentje:
nem viszem a pénzt. amikor még volt munkám, spóroltam, most abból telik rá. a tesóm pénzéből meg soha egy forintot se költöttem. ráadásul anyám szorgalmazta a második diplomát, örült neki, amikor elkezdtem.
2013. szept. 25. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!