Csak én nem szeretném, ha valaki úgy lenne a párom, hogy jól érzi magát velem, de valójában nem tart szépnek?
Uhh szegény:(
Ez szerintem is sértö. Plusz megvan a veszélye egy félrelépésnek, olyannal, aki tetszik is neki. Egyébként meg nem mond igazat, hiszen valamilyen szinten mindenkinek számít a külsö.
Így ne legyél vele szerintem, föleg, hogy ezt így kijelentette. Ebböl nem lesz szerelem az tuti...:(
Jajj, látom mindenki félreértette :(
Pedig nem akartam úgy megfogalmazni a kérdést, mintha konkrét esetről lenne szó!
A sértő akkor lehet, ha durva módon adja elő.
De ne legyél ennyire felületes. Sértés az, ha a külsőd helyett a belsőd számít neki??? Ha nem csak szex+kaja köti hozzád? :)
Szerintem az a legjobb, ha valaki jól ismeris hibáidat, legyen külső vagy belső, és azzal együtt elfoga és szeret.
Az elején lángoló szerelem, amikor vak az ember, és a másik az legszebb-legjobb mindenben... ez illúzió, erre nem lehet alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!