Mit jelenthet valójában?
Én is szexeltem már George Clooney-val álmomban. Másnap elmondtam a férjemnek, és jót nevettünk rajta.
Nem kell túlspilázni, ez csak egy álom. Én sem vágyom másra, és egy percig nem volt rossz érzésem a dolog miatt.
Terhesen meg még cifrábbakat álmodik az ember lánya ;)
Az álmok, gondolatok nem állnak tudati irányítás alatt. Ugyanakkor az sem igaz, hogy minden esetben a tudatalatti üzen rajtuk keresztül.
Tipikus hiba, amikor egy álomban egyszerűen kiürülne az emberből a korábbi napok szemete, stressze, de akiről beszélünk, az elkezd azzal foglalkozni, hogy mit is jelenthetett az álma? (Ami eredetileg nem is jelentett semmit, talán csak egy film részlete a TV-ből.) Így aztán a következő éjjeleken az agy megint megpróbál megszabadulni ezektől, de reggel emberünk megint ezzel foglalkozik, míg végül szentül hiszi, hogy egy visszatérő álommal van dolga. (Amelyik tényleg jelenthet valamit, ilyenkor üzenhet a tudatalattink.) Csakhogy ez NEM AZ. Ezt ő kreálta valami félreértés folytán.
Tehát, ha most először álmodtál ilyet, a legjobb, ha nem foglalkozol vele, hogy ne ess bele a fenti csapdába. Ne higgy azoknak, akik mindenáron bele akarnak magyarázni valamit! Egyszerűen éld tovább az életed, és ne legyen bűntudatod, mert nem követtél el semmit. Szép álmokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!