Csak én nem szeretném, ha valaki úgy lenne a párom, hogy jól érzi magát velem, de valójában nem tart szépnek?
"De ne legyél ennyire felületes. Sértés az, ha a külsőd helyett a belsőd számít neki???"
Nem. Az a sértő, ha a belsőm tetszik neki, de külsőre nem talál szépnek. Akkor mégis mi a frászkarikáért lenne velem?! Is-is. Az az ideális. Szerintem. Engem igenis zavarna a tudat, hogy a párom rám néz, és nem azt gondolja, hogy "de szép barátnőm van", hanem, hogy "de legalább lehet vele beszélgetni"....
-Na és milyen az új barátod/barátnőd?
-Á, tök jól elvagyunk, szeretek vele lenni, jó vele beszélgetni, csak ne kelljen ránéznem. Olyan csúnya szegény.... De legalább nem vagyok felszínes.
Hurrá!
Nem lehet az, hogy szépnek tart ő, de arra akart kilyukadni, hogy neki a belső sokkal fontosabb, mint a külső?
Mert szerintem igenis tartson szépnek, különlegesnek külsőleg is! Mert oké, hogy a belső sokkal fontosabb, hisz a külső változhat: elhízol, öregedsz és majd jönnek a ráncok stb.
Volt gimiben egy osztálytársnőm, akinek a nővére gyönyörű szép lány volt. Minden pasi odavolt érte. Erre összejött egy olyan sráccal, aki iszonyúan ronda volt. Okos, intelligens, jó fej, de nagyon ronda.
Egy csomóan(főként fiúk) azzal zaklatták az osztálytársnőmet, hogy hogy képes a nővére egy ilyen ocsmány pasival együtt lenni?
Azóta már össze is házasodtak, és boldogok együtt.
Nyílván tisztában van vele a srác, hogy a lányt nem a szépségével fogta meg.
Egyébként érdekelne, hogy ki mit csinálna, ha mondjuk a párja megégne, és az egész arca egy életre forradásokkal, foltokkal lenne tele? Megcsalná? Elhagyná?
Vagy egy ilyen személyt írjunk akkor le?
Egyébként a szépség annyira viszonylagos. Pl. én nem merem már megmondani, hogy nekem melyik pasik jönnek be, mert legutóbb ezen röhögött az egész munkahelyem, hogy milyen szar ízlésem van.
A szép és a csúnya ember között óriási a különbség. Rendszerint,akik valóban szépek,hiú,felületes emberek.
Akinek annyira fontos a külső,és hogy dicsérje a párja,annak a kapcsolata csak a felszínre épül,és nem lesz tartós. Legfeljebb a szex lesz jó vele,amíg rá nem unnak egymásra.
Tartós kapcsolatban nem a külső a fontos,hanem az,hogy jól érezzék magukat együtt,közös érdeklődési körük legyen,tudjanak beszélgetni egymással,szeressék egymást.
Ismerek egy házaspárt. 30 éve élnek együtt,van 3 szép gyerekük. Az asszony tanárnő,a város szép lányai közé tartozott. A férje könyvtáros volt,alacsony,testi hibás és nagyon csúnya. Amikor megkérdezték a nőt,hogy hogyan tudott hozzá menni,amikor lett volna más is, a válasza az volt: szeretem,és nagyon értékes,nagy tudású ember,akivel jól érzem magam.
Soha nem vártam el a páromtól,hogy szépnek tartson,mert tudom,hogy nem vagyok az.
"Rendszerint,akik valóban szépek,hiú,felületes emberek. "
Mondta a csúnya lány, és álmodozva nézegette a csókolózó párokat az ablakából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!