Csak én nem szeretném, ha valaki úgy lenne a párom, hogy jól érzi magát velem, de valójában nem tart szépnek?
az egyik ismerősömnek olyan csúnya szegény barátnője, hogy az már kegyetlen. ő mégis mindenkinek azt mondja, hogy imádja a csajt, mert gyönyörű és szexi.
és a hátuk mögött mindenki röhög, mert sztem még a srác is tudja, hogy a csak nem egy szépségideál, de a szerelem valahogy megszépíti.
engem pl idegesítene, ha a párom bárkinek azt mondaná, hogy szép vagyok. mert nem igaz. tudom magamról, hogy előnytelenül nézek ki.
persze ha 4szemközt mondja nekem, annak nagyon örülök, és próbálom elhinni. de mások előtt nem válok nevetségessé azzal, h szépnek látom magam.
20:49
Ez azért furcsa hozzáállás. Mindenki szép valakinek.
És valamiért nekem az a normális, hogy az ember olyat választ akit szépnek lát.
Bosszantó lehet azért, ha tetszel valakinek, a párodnak, te meg folyton azt hajtogatod neki, hogy de nem is vagy szép.
tetszem neki, és tudom, hogy szépnek lát. egyébként ez egy nagyon szubjektív dolog.
de tudom, h kb ő az egyetlen férfi ezen a földön, aki így gondolja, és nem szeretném, h kiröhögtetné magát mások előtt azzal, hogy ezt ki is mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!