Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is gáz hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz hogy a családomnak elmeséltem hogy mennyi a tartozásom? A párom nagyon kiakadt ezért.

Figyelt kérdés
Fél hogy kipletykálják a faluba és én most lejárattam magam a párom szerint. :( 25L.

2014. jan. 22. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs hitelem, szóval egyrészt fogalmam sincs, mennyire normális vagy nem normális, hogy más ezt megbeszéli a családdal.

Azt tudom, ha én hitelt vennék fel, nyilván a családom tudna róla, arról is tudnának, ha gondban lennék a fizetéssel, mert azért a családom, hogy ilyent megbeszélhessek velük.

Viszont elég jó véleménnyel van a párod a családodról, hallod... :(

2014. jan. 22. 11:26
 2/10 anonim válasza:
Szerintem nem kellene hogy gáz legyen, a család arra való hogy megbeszéljétek a problémáitokat. DE! ez attól függ, hogy a szülők mennyire diszkrétek és megbízhatóak, mert sajnos láttam már olyat aki nem tartotta magában a gyermeke gondjait, és igen, emiatt bizony eléggé leégett. :/ Ha a párod nem tartja ilyen szempontból megbízhatónak a családodat, lehet hogy megvan rá az oka, és tényleg nem kellett volna elmondanod. Reménykedj, hogy csak paranoiás, és a családod tartja a száját. :)
2014. jan. 22. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Kit érdekel, hogy ki mit gondol? van tartozásotok és??
2014. jan. 22. 11:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt így elég nehéz megállapítani. Egyébként mennyi a hiteled. Fura, hogy a párodat az izgatja a legjobban, hogy mit szólnak a faluban, nem pedig az, hogy tudjátok-e fizetni. Ha igen, akkor nincs baj, a falubeliek véleménye meg kit érdekel? Semmi közük hozzá. Úgysem látnak bele abba, hogy mennyi pénzetek van, mire kellett hitelt felvennetek (lakás, autó, diákhitel..stb).

Egyébként miért gondolja a párod, hogy a családodnak az lesz az első, hogy elpletykálja a faluban.

2014. jan. 22. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz.Azért van a család, hogy mindent meg tudj velük beszélni, talán segíteni is tudnak, most ,hogy elmondtad.Ne érdekeljen,hogy ki mit gondol.Nem égő ha valakinek anyagi problémái vannak
2014. jan. 22. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Milyen tartozás, mert nem mind1.

Diákhitel? Az mindenkinek baromi sok, aki felveszi 3-4 éven keresztül, majd 1.5 millió ft.

Hitelkártya-tartozás? Luxuscikkekre költötted vagy a megélhetésed volt veszélyben?

Lakáshitel?

Deviza alapú személyi kölcsön?

Uzsorástól kérted?

Én ennek tükrében ítélném meg, hogy "kiakadjak" e, ha a párom azt mondja, tartozása van.

2014. jan. 22. 11:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincs semmilyen hitelem, vagy tartozásom, de ha lenne is, akkor sem kötném a családom orrára. Max. az édesanyámnak elmondanám, mert benne megbízom, de annak nem látom értelmét, hogy a papa, mama, tesók, stb. tudjanak erről.
2014. jan. 22. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Elég helyzetfüggő, de általánosságban nem.
2014. jan. 22. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez attól függ! Pl. én megbeszéltem a nővéremmel az anyagi helyzetünket. Apámmal nem, mert ő azonnal ki akarná fizetni, és már így is rengeteget segített nekünk, akkora baj meg nincs szerencsére, hogy tényleg rászoruljunk valakinek az anyagi segítségére, csak néha jó panaszkodni egy kicsit, és ha már a családnak sem lehet, akkor kinek?
2014. jan. 22. 20:44
 10/10 anonim válasza:
Szerintem az a jobbik eset ha családban nincsenek ilyen tabu témák, és mindent meg tudsz beszélni valakivel. Sajnos én pont mostanában estem pofára, véletlenül szolta el magát a sogorom, és így tudtam meg hogy a párom (5 éve együtt élünk)fizette az excsaja nevén futó hitelt, mert azt kapta kölcsön anno tőle egy összegben.Hát egyszerüen köpni nyelni nem tudtam, és nem tudom hogy együtt maradunk-e, nem tudok bízni benne, de nagyon szeretem.....szerintem nem gáz a családdal megosztani a problémákat, és esetleg segítséget kérni.Bár én is így lettem volna....
2014. jan. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!