Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz fakanállal kikapni 13 és...

Gáz fakanállal kikapni 13 és fél évesen intőért? úgy hogy egy hétig láccik heje? Elmeséltem a suli pszihológusnak és felakarja jelentreni anyukámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
lógás , meg kimásztam a kapun, és anyukám megvert. és elmeséltem a szihologusnak a suliban azmeg írt egy levelet valakinek ezzel kapcsolatban, és nemmerem anyukámnak elmondani:S
2013. szept. 14. 18:23
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a gyámügynek írt. Nyugi, értesítést kap anyukád...
2013. szept. 14. 18:28
 2/36 anonim ***** válasza:
82%

Én egy nyelvtan könyvvel vertelek volna el... :D

Egyébként nem kéne azon kiakadnod, hogy kikaptál ezért.

2013. szept. 14. 18:29
 3/36 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk az is gáz, hogy borzalmasan írsz, és lógsz...
2013. szept. 14. 18:30
 4/36 anonim ***** válasza:
95%

Gyakran ver, esetleg szokott ok nélkül verni?

Nem gáz amúgy, nem vagyok híve a veréssel nevelésnek, de mai napig nem bánom, hogy néha kaptam egy-két anyai pofont.

Legközelebb ne csinálj hülyeségeket.

Önszántadból mentél oda a pszichológushoz és mesélted el neki? És miért jelentené fel?

2013. szept. 14. 18:30
 5/36 anonim ***** válasza:
90%
én a 2.-al vagyok. teljesen igaza volt. nyilván azért csinálta, hogy tanulj belőle és az elkövetkező években eszedbe se jusson ilyet csinálni, és ne zülljél el. én a te korodban ennél nagyobbat kaptam volna,de még előbb mint te.. és akkor még nem volt iskolapszihológus, akinek elmondhattam volna , de tanultam belőle, mi a helyes és mi nem. nem megoldás szaladni az iskolapszihológushoz, gondolhattad volna hogy ez lesz, bár a helyesírásodból ítélve, nem süt le rólad az ész.(már bocsánat) gondolkozz mielőtt tennél valamit és akkor nincs ez. tanulni nincs eszed de iskolapszihológushoz szaladni igen.. bár ez nem csak a te hibád...
2013. szept. 14. 18:36
 6/36 anonim ***** válasza:
41%

A pszichológus jól tette, hogy írt levelet.

Fakanállal gyereket verni nem nevelés.

Anyukád is megéri a pénzért, te viszont tanulhatnál jobban.

2013. szept. 14. 18:43
 7/36 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem gyereket verni alapjáraton gáz. Vagy... na jó, el tudok képzelni olyan okot, amiért megérdemli a gyerek. De egy intő? A gyerekek jó 50%-a, ha nem több, kap életében intőt. Feszegetik a határaikat.

Persze, nem hagynám büntetés nélkül, de a büntetést jóval okosabban is meg lehet oldani, hogy érezze a súlyát, nemcsak azzal, hogy agyatlanul elkezdjük püfölni a kölyköt. Szobafogság, gép kikapcs, telefont suliba kapja meg max., vagy még oda sem, eltiltani hobbitól, vagy éppen vele elvégeztetni az összes házimunkát az ablakpucolástól a cipőpucoláson át az összes szoba kiporszívózásáig... zsebpénzmegvonás... akármi, ami az adott gyereknél a leginkább elrettentő példa.

Kérdező, most nem sértésből, de ezután inkább ne keverdj sok balhéba, mert ki tudja, hova kallódsz el, ha folyamatosan lógsz. És a magad érdekében tanulj meg helyesen írni - párszor végig kellett olvasnom a szövegedet, amíg megértettem. És ez felnőttkorodban nagyon a hátrányodra válhat, a kérvényeidet le fogják tojni, normális munkára nem vesznek fel...

2013. szept. 14. 18:47
 8/36 anonim ***** válasza:
53%
Remélem kamu a kérdés, meg az is, hogy ilyen borzalmasan írsz. Ilyen nincs is. Lógj kevesebbet szerintem. A pszichomókus nagyon helyesen cselekedett. Elég borzalmas anya lehet, de te sem vagy mintagyerek. Mondjuk ilyen anya mellett nem csoda.
 9/36 anonim ***** válasza:
70%

az a gáz hogy 13 és fél évesen nem tudsz írni, az a gáz hogy mint egy kis r*banc szaladsz máshoz mikor felelősségre vagy vonva

nem a helyzet gáz, te vagy a gáz

10/36 anonim válasza:
61%

Egy normális szülő nem veri a gyerekét. A fizikai fájdalomból nem lehet "tanulni" semmit, maximum olyasmiket, hogy "ha ésszel nem megy, akkor testi erővel kell elintézni a dolgokat"... És ha tényleg olyan normális, rendes emberek lennének a szülei, az iskola pszichológusa sem akarná feljelenteni őket.

Egyébként akit normális szülők, normális eszközökkel nevelnek, az általában nem is szokott az iskolából kiszökdösni.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!