Gáz fakanállal kikapni 13 és fél évesen intőért? úgy hogy egy hétig láccik heje? Elmeséltem a suli pszihológusnak és felakarja jelentreni anyukámat. Mit tegyek?
" csak néha kapsz egyet fakanállal."
Aminek a helye egy hét múlva is látszik.
Szomorú, hogy ez sokak számára elfogadható.
jaaaj de sajnálom a 13 éves kérdezőt. Ő tett rosszat, közbe meg az anyját szidjátok. Lehet, hogy nem a fakanalas módszer a legjobb, de azért nem képzelem, hogy ennek a gyereknek az anyja ne próbált volna normálisan beszélni vele.
Már megbocsáss, de te szegted meg az iskolai szabályokat, és neked áll feljebb?
Az, aki tudja, hogy bűnös, és rosszat tett, az nem a picológushoz rohan egyből, hanem bebújik a sarokba és elszégyelli magát, hogy anya most miért ilyen mérges vajon??
Láthatóan a gyerek nem érzi, hogy rosszat tett, csak igazságtalannak tartja a büntetését, ergó nem ismered be, hogy hibáztál, sőt még anyádat akarod beállítani hibásnak.
Rossz hozzáállás, és megértem anyukád, amiért eljárt a keze.
#27, így van, az anyját szidjuk ebben az esetben, ugyanis a cél nem szentesíti az eszközt, attól, mert egy konfliktusban, vitában, helyzetben igazam van, meg nem üthetem meg sem a párom, sem a kollégám, sem a szomszédom... sem a gyerekem, nem ez a konfliktus elintézésének a módja.
Másfelől semmi más nem fog történni, mint hogy a gyámügy hivatalból kivizsgálja, hogy nem rendszeres bántalmazásról van-e szó, és ha nem, akkor elküldik nevelési tanácsadóba őket, ahol megtanítják anyukának, hogy hogyan kell egy ilyen helyzetet helyesen kezelni, és mi nem megengedhető. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!