Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz fakanállal kikapni 13 és...

Gáz fakanállal kikapni 13 és fél évesen intőért? úgy hogy egy hétig láccik heje? Elmeséltem a suli pszihológusnak és felakarja jelentreni anyukámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
lógás , meg kimásztam a kapun, és anyukám megvert. és elmeséltem a szihologusnak a suliban azmeg írt egy levelet valakinek ezzel kapcsolatban, és nemmerem anyukámnak elmondani:S
2013. szept. 14. 18:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
rendes anyukád van, hogy netezni azért enged.
2013. szept. 14. 21:09
 22/36 anonim ***** válasza:
41%
Kicsit többet is leírhatnál. Amit írtál abból az jön le nekem, hogy teljesen jogosan kaptad azt, amit kaptál, és azzal, hogy elindítottad a lavinát te fogod a legnagyobbat szívni. Hidd el jó életed van ott csak tini vagy.
2013. szept. 14. 21:40
 23/36 anonim ***** válasza:
57%
Ez a fakanalas téma nem neked gáz, hanem a szüleidnek, akik szerint ez megoldás. Tanácsolom, hogy magadért kezdj el tanulni, helyesírást mindenképpen sokkal jobban, az iskolapszichológusnak meg az a dolga, hogy tegyen valamit ha azt látja, hogy valakit bántalmaznak. Ezzel szerintem neked nincs teendőd, ha kérdezik nyugodtan mondd el, hogy elmondtad az iskolapszichológusnak. Bár gondolom magától is látja, hogy gáz van nálad. Ja, és ne szökj ki a suliból többet!
2013. szept. 14. 21:54
 24/36 anonim ***** válasza:
50%
"Ez a fakanalas téma nem neked gáz, hanem a szüleidnek, akik szerint ez megoldás." - Tökéletesen egyetértek, Kérdező, jól tetted, hogy elmondtad az iskolapszichológusnak.
2013. szept. 14. 22:09
 25/36 anonim ***** válasza:
66%
Inkább a helyesírási kéziszótárral csapott volna meg. Szerintem meg fogod szívni a pszichológusos ügy miatt. Úgy veszem ki az írásodból, hogy anyukád nem egy zsarnokoskodó szadista, csak néha kapsz egyet fakanállal.
2013. szept. 14. 23:28
 26/36 anonim ***** válasza:
65%

" csak néha kapsz egyet fakanállal."

Aminek a helye egy hét múlva is látszik.

Szomorú, hogy ez sokak számára elfogadható.

2013. szept. 14. 23:53
 27/36 anonim ***** válasza:
59%

jaaaj de sajnálom a 13 éves kérdezőt. Ő tett rosszat, közbe meg az anyját szidjátok. Lehet, hogy nem a fakanalas módszer a legjobb, de azért nem képzelem, hogy ennek a gyereknek az anyja ne próbált volna normálisan beszélni vele.

Már megbocsáss, de te szegted meg az iskolai szabályokat, és neked áll feljebb?

Az, aki tudja, hogy bűnös, és rosszat tett, az nem a picológushoz rohan egyből, hanem bebújik a sarokba és elszégyelli magát, hogy anya most miért ilyen mérges vajon??

Láthatóan a gyerek nem érzi, hogy rosszat tett, csak igazságtalannak tartja a büntetését, ergó nem ismered be, hogy hibáztál, sőt még anyádat akarod beállítani hibásnak.

Rossz hozzáállás, és megértem anyukád, amiért eljárt a keze.

2013. szept. 15. 07:21
 28/36 anonim ***** válasza:
50%

#27, így van, az anyját szidjuk ebben az esetben, ugyanis a cél nem szentesíti az eszközt, attól, mert egy konfliktusban, vitában, helyzetben igazam van, meg nem üthetem meg sem a párom, sem a kollégám, sem a szomszédom... sem a gyerekem, nem ez a konfliktus elintézésének a módja.

Másfelől semmi más nem fog történni, mint hogy a gyámügy hivatalból kivizsgálja, hogy nem rendszeres bántalmazásról van-e szó, és ha nem, akkor elküldik nevelési tanácsadóba őket, ahol megtanítják anyukának, hogy hogyan kell egy ilyen helyzetet helyesen kezelni, és mi nem megengedhető. Ennyi.

2013. szept. 15. 09:45
 29/36 anonim ***** válasza:
58%
Ha rendszeresen ver ok nélkül akkor az gáz, és szólni kell valakinek, aki tudja mit kell tenni..azonban, már bocs, de szerintem az is gáz, hogy kimásztál tanítási időben a kapun, mindezt csak így lazán leírva, mintha valami természetes dolog lenne..értem én, hogy jogok, meg minden, de könyörgöm gondolkozz ! Azért az anyukádnak is nehéz lehet egy ilyen gyerekkel...én a helyedben szégyellném magam...
2013. szept. 15. 21:55
 30/36 anonim ***** válasza:
26%
Jól tette, nagyon helyesen! Ütésről ütésre teszi rendbe a háborgó lelkedet, miközben végigszalad a testeden a fájdalom. Majd megtanulsz tisztelni és viselkedni, ha eddig nem sikerült.
2020. jan. 9. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!