Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az eltartásnak számít, hogy...

Az eltartásnak számít, hogy volt, hogy egy hétig voltam a barátoméknál? Csak mert az egész családja ezzel jön, és nem értem miért.

Figyelt kérdés

Addig oké, hogy itt voltam egy hétig, de azalatt körülbelül vizet fogyasztani zuhanyzással csak nagyon minimálisan mertem, enni sem nagyon tudtam (jó, hogy nem, mert most még a napi egy adag főtt étel, vagy a napi egy szendvics is a szememre van hányva, inkább csokikat ettem, hogy ne kelljen "fogyasztanom"), házimunkákat megcsináltam, ha kellett, satöbbi. Most az egész bagázs rám van szállva, a barátom nagyanyja körülbelül kétszer, ha találkozott velem, és olyanokkal jön nekem, hogy tartson el anyám otthon...:D Meg hogy milyen dolog az, hogy én ide merek jönni, és ki se mozdulok a szobából.(mondjuk így retkes edény se lesz utánam, meg mondjuk egy-két adaggal több főtt kajájuk marad) Nem értem én ezt az egészet már, hogyha meg visszapofáznék, hogy á-á, ez azért mégsem így van, akkor megint én lennék a földönfutó, jöttment senki. Azért kedves, hogy a nagymama még például az én fülem hallatára, az én jelenlétemben mondta az unokájának, hogy száz barátnője lehet még, aki mondjuk nem "élősködik". Kérdem én, ha eljövök a barátomhoz, és vele vagyok, vele beszélgetek, nem eszem semmit, nem tekerem fel a fűtésüket, és nem használom el az összes melegvizet, akkor miért én vagyok a rossz?

18/L

2012. okt. 3. 13:11
1 2 3 4 5
 1/46 Jégtánc ***** válasza:
91%
Lehet hogy pont azért esik nekik rosszul,mert nem csatlakoztál hozzájuk.Nem beszélgettél velük.Ha ki sem mozdultál a szobából? Neked is nyitottnak kellett volna lenned feléjük.
2012. okt. 3. 13:14
 2/46 Jégtánc ***** válasza:
76%
Egyébként miért lenne az? Nem eltartás.
2012. okt. 3. 13:15
 3/46 A kérdező kommentje:
Azt a fontos részletet elfelejtettem leírni, hogy nyáron jó, ha két napot voltam a barátoméknál, mert egy haverja náluk lakott, és őt viszont tényleg el kellett tartani. A telefonszámlájuk is igen magas, mert az a bizonyos fiú rengeteget telefonált, amikor senki nem vette észre. Én még a telefonjukhoz se nyúltam soha, legfeljebb ha nem volt itt senki, felvettem, és átadtam, hogy ki keresett kit. Szóval most ezért vagyok én a rossz? Mert egy másik embert egész nyáron etetni kellett, meg mosni rá, meg anyámkínja? A barátom nálunk ilyen szemrehányásokban, fejmosásokban sosem részesült, pedig édesanyám ki nem állhatja. Tényleg nem tudom, hogy álljak ezek után a dolgokhoz, egy biztos, a barátomat nem fogom elhagyni. Majd ha nem akar velem lenni, megmondja.(bár nem hiszem, rossz helyzetekbe keverte magát, és azért bevallotta, hogy most szüksége van rám, és azokra az érzésekre amiket érzünk egymás iránt...)
2012. okt. 3. 13:15
 4/46 A kérdező kommentje:
Sokszor kint voltam az anyukával és a kishúggal beszélgetni, játszani, de egy idő után valahogy minden elromlott. Én próbáltam mindig nyitni mindenféle téma felé, és igyekeztem nem lustálkodni. Otthon sem szokásom. Ha lustálkodom, akkor előtte biztos takarítottam, vagy főztem. Ők engem itt nem ismernek, a borítójáról ítélik meg a könyvet, én meg most mondjam el, hogy nekem milyen életem van?:D Min változtatna?
2012. okt. 3. 13:17
 5/46 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán, mit keresel te ott?
2012. okt. 3. 13:18
 6/46 anonim ***** válasza:
70%
Hát ember! Szerinted az úgy megy, hogy ha odaköltözöl egy hétre a barátodhoz(?)-igazából a barátod szüleihez mert neki nincs saját lakása- akkor leszarhatod a vendéglátóidat és még csak oda se köszönsz nekik??
2012. okt. 3. 13:19
 7/46 anonim ***** válasza:
87%
Bűzlik az egész történet. Lépj le! Jobban jársz!
2012. okt. 3. 13:19
 8/46 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként 18 évesen otthon a helyed, nema fiúdnál.
2012. okt. 3. 13:20
 9/46 A kérdező kommentje:
Bunkó azért nem vagyok, nem szoktam csúnyán viselkedni senkivel, igazából azonban csak az ágyat használtam náluk. Most azért vagyok itt, mert a barátom 1,5 évre elmegy, és még szerettem volna vele lenni egy kicsit, és nem tudom, hogy ő tud-e majd még jönni hozzánk.
2012. okt. 3. 13:21
 10/46 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem max. nem szeretnek téged és ez az egy dolog amivel "fogást" találnak rajtad, vagy amibe bele tudnak kötni..

Amúgy nem eltartás, de ha engem valahol ennyire nem látnak szívesen, meg én se érzem jól magam mert csokikon kell élnem x ideig, akkor nem lennék ott hetekig.

2012. okt. 3. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!