Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az eltartásnak számít, hogy...

Az eltartásnak számít, hogy volt, hogy egy hétig voltam a barátoméknál? Csak mert az egész családja ezzel jön, és nem értem miért.

Figyelt kérdés

Addig oké, hogy itt voltam egy hétig, de azalatt körülbelül vizet fogyasztani zuhanyzással csak nagyon minimálisan mertem, enni sem nagyon tudtam (jó, hogy nem, mert most még a napi egy adag főtt étel, vagy a napi egy szendvics is a szememre van hányva, inkább csokikat ettem, hogy ne kelljen "fogyasztanom"), házimunkákat megcsináltam, ha kellett, satöbbi. Most az egész bagázs rám van szállva, a barátom nagyanyja körülbelül kétszer, ha találkozott velem, és olyanokkal jön nekem, hogy tartson el anyám otthon...:D Meg hogy milyen dolog az, hogy én ide merek jönni, és ki se mozdulok a szobából.(mondjuk így retkes edény se lesz utánam, meg mondjuk egy-két adaggal több főtt kajájuk marad) Nem értem én ezt az egészet már, hogyha meg visszapofáznék, hogy á-á, ez azért mégsem így van, akkor megint én lennék a földönfutó, jöttment senki. Azért kedves, hogy a nagymama még például az én fülem hallatára, az én jelenlétemben mondta az unokájának, hogy száz barátnője lehet még, aki mondjuk nem "élősködik". Kérdem én, ha eljövök a barátomhoz, és vele vagyok, vele beszélgetek, nem eszem semmit, nem tekerem fel a fűtésüket, és nem használom el az összes melegvizet, akkor miért én vagyok a rossz?

18/L

2012. okt. 3. 13:11
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
95%

Nem eltartás, de nem is értem a szitut.

Most meghívtak vagy mi? Mert ha nem akkor, jogosan fújjolnak, én sem örülnék, ha valaki ideállítana egy hétre úgy, hogy nem hívtam, és nem a fogyasztás lenne a legnagyobb baj.

2012. okt. 3. 13:22
 12/46 anonim ***** válasza:
75%

Alapvetően nem tartom egészségesnek ezt az egymásnál alvás dolgot, még úgy sem, hogy a vendég sokat ül a szobájában vagy épp besegít a házimunkába. Azért egy családnál megvan a szokásos napirend, ráadásul egy rendkívül zárt, intim közösség, ahol egy bizonyos értelemben egy barát vagy barátnő szükségszerűen kívülálló marad.

Elhiszem, hogy jó együtt lenni napokat, de alapszabály, hogy ahol nem érzed otthonosan magad vagy épp nem látnak szívesen, oda nem érdemes beerőszakolnod magad, mert ez még több ellenérzést szül. Próbáld meg fokozatosan, kisebb dózisokban megkedveltetned magad, végül is a fiuk barátnője vagy, nem várhatod el, hogy az egész család automatikusan szeressen Téged.

2012. okt. 3. 13:24
 13/46 A kérdező kommentje:
Mindig hívtak, ha idejöttem, ha nem szóltak, akkor a barátom jött mihozzánk. Szerintem az a probléma, hogy bizonyos fokig egy kalap alá vesznek azzal a sráccal, aki egész nyáron itt lakott. Én nem tehetek erről a helyzetről, ők engedték meg, hogy itt legyen, ennek ellenére mégis engem akarnának elszakítani a barátomtól. A barátom anyukája azt se hajlandó megmondani, mi baja lett velem hirtelen, úgyhogy...De én úgy gondolom, hogy nem csináltam semmi rosszat. Se alkoholista, se drogos, se rib@nc nem vagyok, szóval..
2012. okt. 3. 13:25
 14/46 A kérdező kommentje:
A megkedveltetés dologgal az az egy gáz van, hogy másfél éve járunk a barátommal, és eddig (két héttel ezelőttig) semmi bajuk nem volt velem..:D
2012. okt. 3. 13:26
 15/46 A kérdező kommentje:
Mi több, most is azért jöttem, mert hívtak, úgyhogy most már tényleg annyira zavaros ez az egész dolog, hogy megkattanok...Legalább akkor valódi okokkal jöjjenek, ne koholt vádakkal
2012. okt. 3. 13:27
 16/46 anonim ***** válasza:
81%
És eddig is töltöttél ott heteket ottalvósan? Vagy ez az első ilyen alkalom volt?
2012. okt. 3. 13:30
 17/46 A kérdező kommentje:
Tegnap jöttem most. Egyszer (úgy két hete volt ez) összevesztünk a barátommal, és majdnem szakítottunk, úgyhogy félig az ő kérésére, félig magamtól maradtam, hogy nagyjából át tudjuk beszélni a dolgokat, és nemhogy örülnének, hogy nekem kell ez a fiú, meg szeretem is, még el akarnak szakítani...Pedig olyan lányt, aki becsüli is, meg nem csalja meg, stb, nem túl sokat fog találni...
2012. okt. 3. 13:35
 18/46 A kérdező kommentje:
Főleg ha azt veszem, hogy kiállhatatlan egy jelleme van, meg még vannak dolgok, amiket most nem részleteznék...
2012. okt. 3. 13:36
 19/46 anonim ***** válasza:
50%

"A kérdező kommentje:

Pedig olyan lányt, aki becsüli is, meg nem csalja meg, stb, nem túl sokat fog találni..."

... és nem is ennyire öntelt és beképzelt...

2012. okt. 3. 13:39
 20/46 anonim ***** válasza:
52%

A kedves párod mit szól ehez a helyzethez?

Talán neki kellene képbe állítani az idióta családját pláne a dilinyós nagymamát ebben a helyzetben.

Ne tűrd el!

Te nem tettél semmi rosszat.

2012. okt. 3. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!