Az eltartásnak számít, hogy volt, hogy egy hétig voltam a barátoméknál? Csak mert az egész családja ezzel jön, és nem értem miért.
Addig oké, hogy itt voltam egy hétig, de azalatt körülbelül vizet fogyasztani zuhanyzással csak nagyon minimálisan mertem, enni sem nagyon tudtam (jó, hogy nem, mert most még a napi egy adag főtt étel, vagy a napi egy szendvics is a szememre van hányva, inkább csokikat ettem, hogy ne kelljen "fogyasztanom"), házimunkákat megcsináltam, ha kellett, satöbbi. Most az egész bagázs rám van szállva, a barátom nagyanyja körülbelül kétszer, ha találkozott velem, és olyanokkal jön nekem, hogy tartson el anyám otthon...:D Meg hogy milyen dolog az, hogy én ide merek jönni, és ki se mozdulok a szobából.(mondjuk így retkes edény se lesz utánam, meg mondjuk egy-két adaggal több főtt kajájuk marad) Nem értem én ezt az egészet már, hogyha meg visszapofáznék, hogy á-á, ez azért mégsem így van, akkor megint én lennék a földönfutó, jöttment senki. Azért kedves, hogy a nagymama még például az én fülem hallatára, az én jelenlétemben mondta az unokájának, hogy száz barátnője lehet még, aki mondjuk nem "élősködik". Kérdem én, ha eljövök a barátomhoz, és vele vagyok, vele beszélgetek, nem eszem semmit, nem tekerem fel a fűtésüket, és nem használom el az összes melegvizet, akkor miért én vagyok a rossz?
18/L
Drágám!
Tanulság? Ne menj olyan helyre, ahol nem bírnak!
Ha meg már újra otthon vagy, törődj bele, hogy többet nem hívnak és nem is mehetsz.
Amúgy ha azt akarod kivívni, hogy "elviseljék a pofádat", a helyedben oda sem mentem volna; ez egyet jelent azzal, hogy nem bírnak. Akkor meg miért hazudtolnák meg önmagukat? Ha te is jól tudod, hogy nem várnak szívesen, miért pofátlankodsz be?
Azt esetleg elárulnád, mit vársz attól, hogy itt a neten üvöltözöl vadidegen embereknek? (A nagybetű kiabálásnak számít ugyanis, ha netán eddig nem tudtad volna.)
Ha te annyira szelíd, szerény, odaadó, szép, okos, alkalmazkodó, még szelídebb, még szerényebb lány vagy - hiszen tudjuk, ilyennek neveltek - miért van arra szükséged, hogy itt bizonygasd az igazad néhány fantázianévvel beregelt, általad sosem látott embernek?
Itt nem az a lényeg hogy elmondod hogy szerinted mi van meg hogy. Az én anyukám úgy nevelt, ha megyek valahova többször is kérdezzem meg nem zavarok-e még ha ők is hívtak. Innentől lehet azt mondani ha valami bajuk van, kérdeztem, ha zavarok elmegyek, nem kell eltartani. Másrészről én biztos nem bírnám megállni ha a barátomról rosszat mondanak hogy ne kelljek a védelmére végül is az én családomról lenne szó. Esetleg beszéd meg a barátoddal hogy mért nem szólt közbe, hogy nem élősködsz, vagy ő is úgy gondolja-e. És tényleg rossz nézni amiket a párodról irogatsz.
Ha jobban belegondolok mivel a párom szülei nem állnak jól én megkérdeztem volna ne vásároljak be 1-1 nap ebédre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!