40000 ftból hogy lehet megélni 3 hétig?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 08:08
1/20 anonim válasza:
hátsz ha rezsit nem számítod bele, én simán elélnék, max ötezret költök kajára egy héten. de én egyedül vagyok
2/20 A kérdező kommentje:
már minden számla be van fizetve, csak ebben a hónapban elég sokat költöttem ruhákra.
ebből kaja + szórakozásra kellene.
2013. ápr. 22. 08:14
3/20 anonim válasza:
hát ha nagyon félsz, akkor költs kevesebbet szórakozásra. az nem életfeltétel szerintem.
4/20 anonim válasza:
Egyedül ennyiből simán meg lehet élni. Vegyél kaját a boltban, főzz otthon, úgy 5-600 forintból kijön egy adag kaja.
Bulira meg annyit kell küölteni, amenyni van. Ha kevés a pénzed nem költesz bulira. Ilyen egysyzerű a dolog.
5/20 anonim válasza:
"ebből kaja + szórakozásra kellene."
Akkor nincs gond, mi négyen sokszor kényszerülünk ennyit beosztani :-(((
Igaz, a szórakozás a kerti pingpongban, és társasjátékokban ki is merül.
6/20 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam, hogy nem kell nélkülöznöm. Köszönöm :)
2013. ápr. 22. 08:28
7/20 anonim válasza:
Jah, hogy negyvenezer! Elsőre négyezernek olvastam és azon gondolkodtam, hogy mit tudsz abból enni. Negyven miatt nem kell kibukni, ugyanmár! Ha egyszer végignéznéd, hol-min tudsz spórolni, havi szinten ennyit félre is tehetnél, kevesebb ruha és buli, és meglepődnél, mennyit teszel félre! Nemhogy enni meg bulizni negyvenből...!
8/20 anonim válasza:
Meglehet. Csak ne járj szórakozni. Majd legközelebb nem veszel annyi ruhát, ez van meg kell ezt tanulni.
9/20 anonim válasza:
simán. Nekem 3000 Ft a kaja egy hétre.
Pedig én nagy étkű vagyok!
10/20 anonim válasza:
És hogy lehet megélni 66ezer forintból, ezek jutnak számlákra, lakástörlesztésre, 2gyerekre meg rám.Én gyógyíthatatlan beteg vagyok,a nagyfiam mentálisan beteg...De jól is jönne havonta az a 40ezer forint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!