A férjem nonprofit munkát akar vállalni, miből fogunk így megélni?
Mennyi idősek vagytok?
Nem hiszem, hogy a férjed még 5-8 évig nonprofit munkát akar csinálni. Te magad írod, hogy annak érdekében csinálná, hogy a szakmájában eltudjon helyezkedni idővel. Gondolom egy idő után megunná azt, hogy ingyen dolgozik és valószínűleg a szakmájában így se tud elhelyezkedni tehát kénytelen lesz más munkát végezni. Vagy tényleg meghozza számára a várt sikert ez az egész és sikerül elhelyezkednie aminek a vége megint ugyanaz, hogy lesz bevétel az ő részéről is.
Szerintem is elég hülye felfogása van a férjednek, már ne is haragudj. Egy felnőtt embert a szülei támogassanak, hogy ő tudjon családot alapítani?
Na erre te ne alapozz, mert ezer meg ezer dolog történhet.. Pl. megromolhat a viszony velük, nem tudnak valamilyen oknál fogva támogatni. Ti mi a fenéből nevelnétek fel egy gyermeket? Nagyon gyerekesen gondolkodik a férjed, na ő az, akinek még nem való gyerek!
Én 25, férjem 27 éves. Azért írtam 5-8 évet, mert 3-5 évig szeretne ingyen dolgozni, mert annyi tapasztalatot írnak, plusz utána még 2-3 évig kellene még félretennünk, hogy legyen elég megtakarításunk egy babához. Lehet, hogy akkor jobban keres majd, de mi van ha nem? Ha akkor sem kap munkát a végzettségének megfelelően?
Néha én is kezdem úgy érezni, hogy nem ismerem, pedig 9 éve együtt vagyunk. :(
Milyen végzettsége van amihez ingyen munka kell?
Atyaég...
Biztos jó emberhez mentél hozzá?
Én két éve dolgozom ingyen, pont ugyanilyen okból!
Én is 25 évesen kezdtem. A férjed nem jogász véletlenül? :P
Sajnos ez manapság így megy, erre nem tudok mit mondani, én sem örülök neki, de ez van. Befektetés a jövőbe, gyakorlatilag a tanulóidő része. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!