A férjem nonprofit munkát akar vállalni, miből fogunk így megélni?
Gőzöm sincs mi a különbség a boilógus és a molekuláris biológus között 8najó,utóbbi kisebb dolgokkal foglalkozik gondolom),ugyhogy ezen ne vitatkozzunk.
A kérdezőnek kell tanács még mindig:
Szerintem ha lenne értelme,és mondjuk a cég azt mondja,hogy dolgozik 2 évet ingyen,de utána garantáknak havi 400nettót,ugy oké.De igy? Én nevetnék egy nagyot és elzavarnám dolgozni.
utolsó:
ha pedig a férjed lennék én is nevetnék egy nagyot, csak én meg téged zavarnálak el. :)
"viszont ha a férje önmegvalósítását támogatni kell, tehát ingyen dolgozzon, akkor neki is joga van önmegvalósítani"
Igaz, de egy normális kapcsolatban ezt meg tudják oldani időbeosztással. Először az egyik, aztán a másik. A sorrend végül is mindegy, attól függ, kinek adódik hamarabb lehetősége. Csak ez a "nekem nem sikerült, akkor ő is mondjon le az álmáról" nem tetszett.
De kérdező, neked minek kell mindenáron gyerek? Hiába vagytok 9 éve együtt, semmi közötök egymáshoz. Azért kell a gyerek, mert másnak is van és mennyire cuki, meg mennyire trendi?
Csak pénzért dolgozzon, mindegy hogy mit. Aztán meg jössz nyavalyogni, hogy nem kíváncsi rátok a férjed és mit csinálj.
Nem olvastam el az eddigi válaszokat, csak a kérdést.
Ne haragudj meg az őszinteségemért, de szerintem ez puszta önzőség a részedről.
Addig míg nem olvastam el hogy Pécs mellettiek vagytok és környezetmérnök, addig azt gondoltam hogy támogasd, és halasszatok a gyerekkel, mert nyilván nem a nagyszülőknek kell szülni. Biztos ő is így tenne.
De én is Pécs környéki vagyok és van jó pár környezetmérnöknek tanult ismerősöm kb 5-6, talán 1 nek van munkája. A Pollákról csak úgy kerülnek ki évente a környezetmérnökök és ennyire nincs szükség itt. Kevés a valószínűsége hogy itt talál melót. Az egyik ismerősömet még hátszéllel sem vették fel, mert annyian jelentkeztek arra az 1 állásra hogy még mindig volt előtte olyan akinek nagyobb volt a támogatottsága.Szinte esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!