NEktek hogyan sierült 20-on évesen saját lábra állni? Hogyan tudtok megélni önerőből?
18 évesen kockáztattam és csináltam egy céget. Bejött.
Nagyjából így.
Egyelőre sehogy. Eddig egyetemre jártam, most szünetelem, szakmát tanulok, abból csurran-cseppen némi bevétel, de nem túl sok. Viszont jók a kilátások.
Egyetem alatt ösztöndíj-szoctám-diákhitelből éltem, most nem tudom, miből fogok, remélem hogy max. pár hónap alatt rendeződik az anyagi helyzetem, addig a párom segít, ha kell, és csúszni fogok az albérlettel.
Viszont ezzel a szakmával elég jól lehet keresni, havi 100-150-et össze tudok rakni pár hónapon belül, ha minden jól megy. Úgyhogy most hajtok. Ha nem jön be, akkor nem tudom, mi lesz :)
most diplomázok, 3,5 év után. Párom 3 évet tanult, felvették a gyakorlati helyére.
Vidéken élünk, 75E a lakás rezsivel meg garázzsal télen, berendezve, 3 szoba konyha fürdő wc külön.
Most munkát keresek, de így sem éhezünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!