Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz fakanállal kikapni 13 és...

Gáz fakanállal kikapni 13 és fél évesen intőért? úgy hogy egy hétig láccik heje? Elmeséltem a suli pszihológusnak és felakarja jelentreni anyukámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
lógás , meg kimásztam a kapun, és anyukám megvert. és elmeséltem a szihologusnak a suliban azmeg írt egy levelet valakinek ezzel kapcsolatban, és nemmerem anyukámnak elmondani:S
2013. szept. 14. 18:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
5%

#30, biztos jó ötlet egy 6,5 éves kérdésnél bűncselekmény elkövetését helyeselni?

Ma már ezért simán bíróság elé kerülne a drága anyucika, és minimum kapna egy felfüggesztettet - szerencsére.

pl: [link]

2020. jan. 9. 18:49
 32/36 anonim ***** válasza:
70%
Jajj,de elegem van eből a sok munkanélküli matektanárból.
2020. júl. 31. 22:30
 33/36 anonim ***** válasza:
70%
Már mint magyar tanárból,bocsánat
2020. júl. 31. 22:30
 34/36 anonim ***** válasza:
71%

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

A cím fergeteges.

Engem sokszor vertek fakanálal, mert rossz voltam, és így tanultam meg, hogy mit szabad és mit nem.

Egy káromkodásért is kaptam a fenekemre.

Nos, ha most kapnám ezt, akkor gyerek bántalmazás lenne.

17/F

2020. aug. 27. 18:57
 35/36 anonim ***** válasza:
7%

"Nos, ha most kapnám ezt, akkor gyerek bántalmazás lenne." - nagyon helyes, ezt jívják fejlődésnek. Éngem is ütött meg az anyám anno (az 1960-as években), a mai eszemmel visszakézből, ököllel adnám vissza ott helyben.

56/F

2020. aug. 27. 20:14
 36/36 anonim ***** válasza:
46%

35?

34es vagyok.

Én hálás vagyok, mert így megtanultam viselkedni, sajnos ma már, ha az utcán ráversz a gyerek kezére, mert megdobot egy kavicsal, akkor nem téged fognak sajnálni, hanem a gyereket, de nem tudom, hogy ő mit csinál a gyerekével, hogy nem olyan rossz, mint más gyerek.

Amíg más mindenki előtt példát akar mutattni, addig mások otthon titokban verik a gyereket és kit fog elvinni a rendőrség?

Hát persze, hogy a példa mutattó embert.

Undoritó egy vilag ez és még képmutató is.

17/F

2020. aug. 28. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!