Gáz fakanállal kikapni 13 és fél évesen intőért? úgy hogy egy hétig láccik heje? Elmeséltem a suli pszihológusnak és felakarja jelentreni anyukámat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
lógás , meg kimásztam a kapun, és anyukám megvert. és elmeséltem a szihologusnak a suliban azmeg írt egy levelet valakinek ezzel kapcsolatban, és nemmerem anyukámnak elmondani:S2013. szept. 14. 18:23
11/36 anonim válasza:
A szülei biztosan a helyesírása miatt is fakanállal verték el ahelyett, hogy mondjuk leültek volna vele gyakorolni...
12/36 anonim válasza:
Igaza van anyádnak, aki nem ért a szép szóból, azt csak veréssel lehet.
13/36 anonim válasza:
Igen, az hiba volt, hogy leléptél suliból, mert ha csak azt nézem, hogy mennyire nem tudsz helyesen írni...Még különórákra is kéne menned. De az, hogy édesanyád fakanállal így elvert, szerintem ez nagyon gáz!!! Mert egy pofon se normális, de néha kell, hogy észhez térjen a gyerek, de hogy így megverni??? Remélem is, hogy felelősségre vonják, és elgondolkodik, hogy mit tett...
14/36 anonim válasza:
12: Azt te honnan tudod, hogy az anyja szép szóval egyáltalán megnevelte? Nem minden szülő normális. Az én szüleim is minden hülyeségért vertek össze-vissza...
15/36 anonim válasza:
Szerintem a nyelvtan óráról többet ne lógj, mert egy elsős gyereknek jobb a helyesírása, mint neked. A mondatot mindig nagy betűvel kezdjük. Láccik=látszik, heje=helye, pszihológus=pszichológus, jelentreni=jelenteni, azmeg=az meg, nemmerem=nem merem. Az első két mondatodnak pedig igazából egy mondatnak kéne lennie, és a hogy után kellett volna egy vessző. A mondat végére pedig mindig teszünk írásjelet, utána jön csak a smiley. Amit a kérdésre válaszolnék azt már elmondták előttem.
16/36 anonim válasza:
Szerintem még jobban kellett volna ütnie, akkor talán megtanulnál írni és viselkedni.
17/36 anonim válasza:
Látszik, hogy lógsz mivel kajakra nem tudsz írni... Verést mindenképpen érdemelsz, de talán ennyire durván nem.
18/36 anonim válasza:
nem baj drága!
A nevelőotthonban nagyobbat kapsz,és nem kell érte semmit sem csinálnod, főleg nem lógnod!
ha jót akarsz magadnak visszavonod és azt mondod hazudtál
ugyanis evvel azt is eléred, hogy téged is ellenőrizni fog a gyámügy akkor aztán lóghatsz!
19/36 anonim válasza:
Bármikor gáz kikapni...
Én nem vernélek meg, helyette leülnék veled tanulni, főleg a nyelvtant, nem mehetnél sehova sem, nem öltözhetnél úgy, ahogy akarsz és tanulnod kellene...
A nyelvtan tanárod is elővenném a helyesírásod miatt.
20/36 anonim válasza:
Később majd lopni jársz, meg betörni. Aztán elfognak a rendőrök, és bezárnak a börtönbe. Akkor kihez fogsz futkosni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!