Hogy mutassam be a családomnak a barátomat, ha ők nagyon vallásosak?
A barátom nem vallásos, sőt... Az a típusú srác, aki népszerű, jól néz ki, gazdag a családja, szóval úgy él, mintha soha nem lenne semmi gondja.
Nagyon sokan nem kedvelik és nem szeretném, ha az én családom is azoknak az embereknek a táborát erősítenék, akik nem szeretik, mert nekem fontos lenne, ha jól kijönnének vele.
Ez az első párkapcsolatom, szóval még sosem mutattam be senkit itthon.
De a bátyám nem szereti alapból az olyan típusú srácokat, mint ő (stílusos, népszerű, mindig a középpontban lévő).
Ha a szüleid amellett, hogy vallásosak rendelkeznek némi ésszel is, akkor nem fognak törődni azzal, hogy a fiú vallásos-e.
Azt fogják nézni, hogyan viselkedik veled meg úgy általánosságban.
Ha egy elkényeztetett kis takony, akkor nem fogják szeretni, ha meg normális, akkor sem biztos, de legalább közömbösek lesznek felé. Ennyi.
A bátyáddal meg majd ketten elrendezik, ha nézeteltérés van, azzal neked nem kell foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!