Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hiszel az ujrakezdésben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel az ujrakezdésben?

Figyelt kérdés

Elváltunk, de Én még mindig szeretem!

Lehet hogy egyszer még ujrakezdhetjük?

2010. jan. 1. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnos 2váláson vagyok túl,tapasztalatból tudom nem lehet ujra felépíteni a kapcsolatot.Minél hamarabb túl tenni magad,irány tovább az életbe ahol még rengeteg meglepetés vár rád.Ne ragadj le! Gondolom még fiatal vagy? Én egész jól kikupálódtam,a sok csalódás tökéletesített.
2010. jan. 3. 15:19
 12/14 A kérdező kommentje:
A kétszer ugyanaahhoz mentél hozzá? vagy most csak álltalánosságba irtad? Amugy pont aza baj, hogy nem vagyok fiatal 37, és mégcsak most találtam meg az igazit, nemtom elengedni, lelkileg, persze beleegyeztem ha ezt szeretné, de szörnyen szenvedek.
2010. jan. 3. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem ugyanahoz,40-s férfi vagyok.Szerintem most vagy a legszebb korban(Igazi Nő lehetsz) viselkedj így,legyen méltóságod sikered lessz hidd el! Én szúrkolok neked,csak minél hamarabb feledj :)
2010. jan. 3. 18:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm a kedves szavakat.Probálkozom, de nagyon nehéz, talán majd idővel. Amugy 37 éves vagyok, lehet ez a legszebb kor,nem tudom, de hogy Nekem Ő az igazi az biztos.
2010. jan. 5. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!