Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel az ujrakezdésben?
Figyelt kérdés
Elváltunk, de Én még mindig szeretem!
Lehet hogy egyszer még ujrakezdhetjük?
2010. jan. 1. 19:18
1/14 anonim válasza:
Tudod most oszinten neked nem lenne jobb ha vegleg lezarnatok amit mar lezartatok?
Most meg nagyon nehez es az is lesz sokaig de lepj tovabb muszalj erted nem o erte.Ha mar elvaltatok neked is jobb lenne nelkule.Az sajnos nem volt eleg neki hogy te meg mindig szereted.
2/14 anonim válasza:
Meg csak anyi hogy nem hiszek az ujrakezdesben nagyon ritka az ha egy kapcsolat foleg egy hazassag megromlik es utanna teljessen tiszta lappal ujra lehessen kezdeni.
4/14 anonim válasza:
Ha újra kezdenétek,előbb vagy utóbb úgy is előjönnek a problémák.Valamiért csak eljutottatok addig,hogy elváltatok.Gondolom,ha a gondokat megtudtátok volna beszélni,akkor együtt élnétek még most is.Szerintem is lépjél tovább,nem biztos,hogy ő volt neked a megfelelő partner.Minden kabátnak meg van a gombja,Te is megtalálod az igazi párodat.Csak bízzál önmagadba.
5/14 anonim válasza:
Én hiszek az újrakezdésben, amennyiben én is képes vagyok átértékelni a dolgokat és a másik is, emellett hiányzunk egymásnak, akkor megéri.
6/14 anonim válasza:
Ha egy szál elszakad, azt meglehet kötni
de a csomó megmarad.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért váltunk el :(, állítólag azért mert már nem ugy érez mint régen. De keress, hiányzom Neki, néha talizunk, nehezen bírja Nélkülem.De hát nem tudom...ugy érzem nem tudja mit akar...ja És elég depis, Lehet hogy a gyógyszerek miatt érez igy? a fene tudja...
2010. jan. 2. 10:11
8/14 anonim válasza:
Én nem hiszek benne, ha csak nem telt el 10-20 év, ami alatt reálisan megváltozhat valaki. Néhány hónap, egy-két év ehhez kevés. Ne kezdjétek újra szerintem, mert előbb-utóbb megint összetörné a szíved. Ha valaki már ilyenre elszánja magát, hogy azt mondja már nem szeret, az nem fog megváltozni. Lehet, hogy hiányoznak neki az együtt töltött percek, de ha megint belekerültök a hétköznapokba, akkor megint ott fogtok tartani ahol a válás előtt közvetlenül.
9/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, erre már Én is gondoltam. De most még szörnyen hiányzik, és a rossz dolgok eszembe se jutnak, csak a szépek.
2010. jan. 2. 18:53
10/14 anonim válasza:
Hidd el, hogyha megint együtt lennétek akkor nem tartana sokáig a boldogság. Soha nem lenne már olyan mint az elején már csak azért sem mivel a kapcsolatok elején az a lángoló szerelem nem hozható vissza. Addig izgalmas a másik amíg kiismered. Persze a kapcsolat egy idő után átalakul nagyon mély szeretetté ami sokkal erősebb is lehet mint a kezdeti fellángolás, de a párod a leírtak alapján a kezdeti izgalmakat keresi. Ezt soha nem fogod tudni megadni neki újra! Tehát úgy már nem lesz szerelmes, ahogy régen. Erre majd ő is rá fog jönni idővel (jó néhány kapcsolat után), de ki kell várni ezt az időt amíg lesz értelme újra nyitni felé. Nem kell minden szálat elvágni de okosan kell csinálni. Hagyni kell, hogy ő maga fedezze fel ezt a tényt mert úgysem fog hinni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!