Hiszel abban, hogy amilyen az év első napja olyan lesz az egész év is? Ugye ez csak valami hülyeség?
Nem szoktam hinni a babonákban, fekete macska meg ilyenek, de most hallottam ezt az első napos babonát, és ez rátett még egy lapáttal a kedvemre. (+ aki mondta, az állította, hogy ez neki mindig bejött)
Lassan vége az első napnak, és nagyon magányos voltam ma:(
Ti hogy vagytok ezzel? Elhiszitek?
A hajnal, reggel nagyon jó volt, a buliból jöttünk hazafelé a párommal. Azóta a számítógép előtt ül, és az őrületbe kerget vele... mégcsak hozzá se lehet szólni.
Remélem nem igaz, mert simán kinézem belőle hogy így töltjük a következő 60 évet is XD 20/L
Én úgy vagyok ezzel,hogy tavaly kilopták a szomszédainktól a dolgokat,mi tiszta szomorúak voltunk,mert ide is jöttek panaszkodni,meg felmérni a helyzetet,de mi egy nagyon becsületes család vagyunk,ezt mindenki tudja itt.És hát igen..az egész évemben sok szomorú dolog volt.Most az első nap úgy volt,hogy rengeteg vendég jött,olvastam a horoszkópom,az is írta,hogy rengetegen fognak jönni,és hogy majd így szerelem,úgy szerelem,jó lesz a nyaram..mindenesetre kíváncsi lennék.Szomorú voltam,vagyis ilyen semmilyen kedvű..:/:( remélem nem ilyen lesz az egész évem.
Nem akark hinni a babonában,azzal csak vonzanám a rosszat..
Első mosolyogtam a válaszodon:)
Második! Igen, ezért akarom ezt kiverni a fejemből, hogy az egész év ilyen lesz, mert akkor még a végén, mivel így állok hozzá, akkor tényleg ilyen lesz.:S
Arra gondolsz h 1nap után nem lett palid?:D
Hát 1nap alatt a gyerek nem nő meg.
00:01 a magányosság nem csak abból ered hogy valakinek nincs "palija"
de örülj neki hogy te nem tudod miről van szó! kívánom neked hogy ne is tudd meg, mert nagyon rossz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!