Hiszel abban, hogy amilyen az év első napja olyan lesz az egész év is? Ugye ez csak valami hülyeség?
Nem szoktam hinni a babonákban, fekete macska meg ilyenek, de most hallottam ezt az első napos babonát, és ez rátett még egy lapáttal a kedvemre. (+ aki mondta, az állította, hogy ez neki mindig bejött)
Lassan vége az első napnak, és nagyon magányos voltam ma:(
Ti hogy vagytok ezzel? Elhiszitek?
Hát ha ez igaz akkor elég sz*r év elé nézek :)
Negyed 4 körül hajnalba hazajöttem, 6ig rosszul voltam, délután 1-ig aludtam, és végig sírtam a napot pár dolog miatt :( és még mindig..
Én pl. nem sertést vagy virslit vagy lencsét, hanem pulykát ettem újév napján..a babonák szerint így "elszáll" a szerencsém, de ez hülyeség. Évek óta lencsét zabálok újévkor, mégse vagyok gazdag. Én nem hiszek ezekben.
23/L
Hogy is van ez? Amilyen az év első napja,olyan lesz a többi?
Az év első napján egyikünk sem dolgozott..
Remélem,hogy ez nem így lesz,mert már 3 éve nem dolgozom,és már nagyon szeretnék melózni..MA egész nap semmit nem csináltam,csak a gép előtt ültem,és tévéztem..Remélem nem ezt fogom csinálni egész évben mert akkor jövő szilveszterkor olyan kövér leszek,hogy szarni sem fogok tudni kimenni a Wc-re.
Ma nem főztem semmit..na ezt nem bánnám ha nem kéne főznöm év közben..De mivel még nincs vége a napnak gyorsan letámadom szexuális a páromat,hogy az év minden napján szexeljen velem..Hátha bejön..:)
33 /N
Antibiotikum kúra miatt csak ma ihattam. Ha az egész évem olyan lesz, mint a mai napom, akkor
- nem leszek józan
- nagyrészt kamatyolok
- szedem a lakásban a kutyasz.rt és anyázok, mert nem bír jelezni a hülye kutya, hogy kimenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!