Hiszel abban, hogy amilyen az év első napja olyan lesz az egész év is? Ugye ez csak valami hülyeség?
Nem szoktam hinni a babonákban, fekete macska meg ilyenek, de most hallottam ezt az első napos babonát, és ez rátett még egy lapáttal a kedvemre. (+ aki mondta, az állította, hogy ez neki mindig bejött)
Lassan vége az első napnak, és nagyon magányos voltam ma:(
Ti hogy vagytok ezzel? Elhiszitek?
Köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt!:)
Volt 1-2 mulatságos is közte, ami máris jobb kedvre derített. Voltak akik ésszerűen közelítettek, igen, így olvasva a véleményeket tényleg hülyeségnek tűnik.
Írta valaki a munkát..igen, hétfőn ez nálam már változik. Remélem neked is hamarosan lesz munkahelyed! Sok sikert kívánok hozzá:)
Még annyit, hogy nem pasi miatt siránkozom, nem azért tettem fel a kérdést, hanem mert eltávolodtam olyan emberektől, akik amúgy nagyon közel állnak hozzám. (Barátom van, csak épp külföldön, és nem tudtunk együtt ünnepelni,ez volt az egyik ok, a másik pedig,hogy 2 nagyon jó barátnőm is távolabbi városba költözött az év 2. felében)
00:56! Akkor te egész évben nem fogsz menstruálni. Hát, ez van, sajnálom. Ebben az évben már nem lehetsz terhes. :DDD
Bár irigylésre méltó, hogy mentesülsz a görcsök és a stressz alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!