Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettársam szó nélkül elhagyott, egyik napról a másikra. A telefonját kikapcsolta. Egy nőhöz költözött. Volt már valakivel ilyen?
1 hónapja tetted fel ezt a kérdést???
lépj már túl rajta!
"annyit megėrdemelnél, hogy elmondja mi a szitu."
Lehet elmondta, 20 x is. Csak nem hallottad meg.
Legfőbb oka a gerinctelenség. És a félelem. Konkrétan fél Veled szembenézni.
Minden okkal történik az ember életében. Valószínű, hogy ez azért történt, hogy ezek után csak jobb dolgok történjenek Veled.
Ne keress rá válaszokat,csak a maradék cuccát pakold ki a lakás/ház elé. Hadd örüljön ő is. És a lényeg, hogy Te is szó nélkül tedd. Fel a fejjel.
És lépj tovább a jó felé.
Én csak egyetlen egyszer léptem ki szó nélkül egy kapcsolatból.
Volt egy megcsalása (megjegyzem mindent megkapott tőlem), mikor rájöttem, térden állva könyörgött, hogy adjak neki egy utolsó esélyt, soha többet nem fog bántani, mert rájött hogy neki én vagyok a mindene. Megbocsájtottam, de a soha három hónapig tartott. Ráadásul ugyanazzal csalt meg, akivel előtte. Szépen összepakoltam, kitettem az asztalra a kulcsaimat, a testvérem értem jött, én pedig hazaköltöztem.
Teljesen más úgy szó nélkül kilépni egy kapcsolatból,hogy nincs előjele,előzménye,és gyakorlatilag nem is az elhagyott fél a ludas,és megint más okkal így cselekedni.Az előbbi szimplán gerinctelenség.Gerinctelen emberért meg nem kár.
Egyébként én előjel alatt azt értettem többek között,hogy biztosan észrevehető volt valamilyen formában,hogy az illető nem szeret,becsül igazán,csak ez eltörpült a szerelem mellett,amit éreztél az exed iránt akkor.Így persze,hogy azt gondoltad,a te társad nem tenne ilyet,aztán mikor megtette,hideg zuhanyként ért.Erre céloztam egy korábbi hozzászólásomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!