Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válunk - agresszív volt férjet hogy fékezhetem meg?
Válóperünk zajlik - sajnos nagyon rossz légkörben. Anyagiak miatt nem tudunk szétköltözni - panellakásban lakunk, nem érné meg. Fele-fele tulajdonban van a lakás - így nehéz elszeparálódni. Én szeretnék a volt férjemmel - barátilag jól kijönni - de erre képtelen. Állandóan belém köt mondvacsinált problémákkal - kétszer a rendőrség is kijött. Két kiskorú gyerekünk is van.
Mit lehet tenni a gonosz, agresszív volt férj ellen? Ha még egyszer kijön a rendőrség, bírságot kell fizetnie - ami a "családi" kasszát terhelné.
Próbálom kerülni, csak a legszükségesebb dolgok miatt szólok hozzá, próbálok kedves lenni, de teljesen bekattant. A gyerekeket is el akarja perelni, de semmi épkézláb indokot nem tud felhozni ellenem. Ő egy labilis, depressziós alkat.
Sorstársakat, ötleteket keresek - mivel lehetne a háborús hadjáratát megfékezni?
Én felbérelnék egy markos legényt egy vasrúddal, és eltöretném kezét-lábát. Amíg kórházban van, nyugtotok van és lenne ideje gondolkodni, átértékelni a dolgokat. A két kicsi gyerekemet ugyanis nem lennék hajlandó beáldozni a férjem agressziójának, értük tenném meg.
Ha humánusabb megoldást szeretnél, akkor meg mindegy lenne, anyagilag mi éri meg vagy sem. Találnék egy megoldást, ahová mehetek a gyerekekkel. Rokon, eltartási szerződés stb. Kérdezz meg egy ügyvédet!
Jujitsu.
Vagy 72 órás távoltartás. Pár éjszakát alszik egy padon, és lehiggad.
Melletted vált gonosz és agresszív embernek, abból az emberből aki volt, mikor megismerkedtetek.
Útálom, mikor egy másik emberre egyoldaluan köpködnek, és mindig felmerül bennem a köpködő hazudozása.
Az én volt férjem is agresszív lett a válás alatt és előtte is. Egy nap leültettem és elkezdem neki mondani, hogy költözzön el szerezzen albérletet, addig mondta és olyan sokáig,hogy végül így tett. Semmi Miért?-re meg oldjuk meg-re nem reagáltam, csak ezt szajkóztam..és végül elköltözött.
Az agresszivitásért az a felelős aki agresszív, ezt nem egy másik személy hozza ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!