Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi mitől agresszív?
Párom lelkileg teljesen elnyom.Ordít,terrorizál,Mindig szid,elmond minden k..nak,stb.Sorolhatnám.Nem bántott még,de lökdösött.Van 1 gyermekem nem tőle .
Kidobott minket többször is,de mikor elmennék meggondolja magát.
Szerintem csak sajnál,de jön azzal szeret.Jelenleg nincs hova mennem ezért tűrök.Szerintetek milyen ember az ilyen?Miért nem látja a saját hibáját?Mi a véleményetek?Köszönöm,hogy kiírhattam magamból.Se munkám,sem ahova mehetnék.
Meg is érdemled a sorsod, hamarosan verni is fog a párod.
"Se munkám,sem ahova mehetnék."
Szóval egy parazita vagy..
Korán elkerültem otthonról,belemenekültem 1 házasságba az alkoholista szülök elől.Szültem egy csodás kitűnő tanuló gyermeket.Túl vagyok egy pánikbetegségen.
Nem lettem k..rva pedig nem vagyok ronda,komoly munkát végzek,nem iszok nem dohányzok.
Szóval megnézném más milyen lenne ennyi lelki bántás után.
Dolgozok,de ha elmegyek ott kell hagynom a munkám,mert 3 műszakba járok és nem tudnám kire bízni gyerekeket.
Van valakinek jó tanácsa?
El kell hagynod. SOSEM fog megváltozni.
Vannak szervezetek, amelyek a bántalmazott nőket támogatják. Hirtelen ezt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!