Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfi mitől agresszív?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi mitől agresszív?

Figyelt kérdés

Párom lelkileg teljesen elnyom.Ordít,terrorizál,Mindig szid,elmond minden k..nak,stb.Sorolhatnám.Nem bántott még,de lökdösött.Van 1 gyermekem nem tőle .

Kidobott minket többször is,de mikor elmennék meggondolja magát.

Szerintem csak sajnál,de jön azzal szeret.Jelenleg nincs hova mennem ezért tűrök.Szerintetek milyen ember az ilyen?Miért nem látja a saját hibáját?Mi a véleményetek?Köszönöm,hogy kiírhattam magamból.Se munkám,sem ahova mehetnék.

2012. aug. 12. 19:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Talán mert egy idióta f@szkalap??
2012. aug. 12. 19:09
 2/27 anonim ***** válasza:
10%

Meg is érdemled a sorsod, hamarosan verni is fog a párod.

"Se munkám,sem ahova mehetnék."

Szóval egy parazita vagy..

2012. aug. 12. 19:18
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
Keress munkát és menj el minél hamarabb, sajnos nagyon sok férfi ilyen, de ne hagyd magad!
2012. aug. 12. 19:20
 4/27 anonim ***** válasza:
81%
Te aztán egy mondatból nagyon le tudod szűrni, hogy mit mennyire érdemel meg.
2012. aug. 12. 19:20
 5/27 anonim ***** válasza:
14%
Ha azt elviseled hogy ki tart téged is meg a porontyod is akkor ezt is viseld el. Meg nem vert még szal nincs okod a rinyálásra.
2012. aug. 12. 19:23
 6/27 A kérdező kommentje:

Korán elkerültem otthonról,belemenekültem 1 házasságba az alkoholista szülök elől.Szültem egy csodás kitűnő tanuló gyermeket.Túl vagyok egy pánikbetegségen.

Nem lettem k..rva pedig nem vagyok ronda,komoly munkát végzek,nem iszok nem dohányzok.

Szóval megnézném más milyen lenne ennyi lelki bántás után.

Dolgozok,de ha elmegyek ott kell hagynom a munkám,mert 3 műszakba járok és nem tudnám kire bízni gyerekeket.

Van valakinek jó tanácsa?

2012. aug. 12. 19:33
 7/27 anonim ***** válasza:
4%
Most akkor döntsd már el hogy akkor van munkád vagy nincs? Ha van munkád van pénzed is el tudsz menni, vagy az a munkád hogy a csávóval kuffants amikor kedve támad? Hát jah akkor gázos a helyzet, de kiállhatsz az út mellé is ezzel az erővel ott is kereshetsz pénzt, és akkor jó esetben nem függsz senkitől.
2012. aug. 12. 19:39
 8/27 anonim ***** válasza:
93%

El kell hagynod. SOSEM fog megváltozni.

Vannak szervezetek, amelyek a bántalmazott nőket támogatják. Hirtelen ezt találtam:

[link]

2012. aug. 12. 19:40
 9/27 anonim ***** válasza:
31%
"Nem lettem k..rva pedig nem vagyok ronda" Én, sem de mondjuk nekem eszembe sem jutott. Most akkor hány gyereked van? Hány éves vagy? Milyen komoly munkát végzel három műszakban? Nem akarlak lenézni, de több műszakos munkát viszonylag könnyen találsz.
2012. aug. 12. 19:40
 10/27 A kérdező kommentje:
Bakker mennyi sértegetős ember van itt.nem is ismertek, semmit nem tudtok rólam.Az ember idejön tanácsért és semmit sem kap.A se munkám úgy értettem,annyi pénzem van elmenjek de munkám ott már nem lenne.Jelenleg 3 műszakban vagyok.Egyedül már nem tudnám kire bízni a gyermekem.
2012. aug. 12. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!