Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi mitől agresszív?
Figyelt kérdés
Párom lelkileg teljesen elnyom.Ordít,terrorizál,Mindig szid,elmond minden k..nak,stb.Sorolhatnám.Nem bántott még,de lökdösött.Van 1 gyermekem nem tőle .
Kidobott minket többször is,de mikor elmennék meggondolja magát.
Szerintem csak sajnál,de jön azzal szeret.Jelenleg nincs hova mennem ezért tűrök.Szerintetek milyen ember az ilyen?Miért nem látja a saját hibáját?Mi a véleményetek?Köszönöm,hogy kiírhattam magamból.Se munkám,sem ahova mehetnék.
A hamis váddal egy baj van ,hogy kiderül. Ahhoz nagyon jó ügyvéd kell. Kinek van erre pénze?
2012. aug. 13. 08:42
22/27 anonim válasza:
Előző, a rablással és a gyilkossággal sem az a baj, hogy kiderül, az inkább a szerencse. A baj az vele, hogy bűncselekmény. Márpedig, ha van egy olyan felállás, hogy valaki a párjával ordibál meg hisztizik - ami nem helyes, de nem is bűntett - és kontra a másik meg bűncselekményt követ el, azért elég egyértelmű, hogy tisztességes ember kinek az oldalára állna... akármi is a szereposztás... a Kovács Lázár féle Andi is így utáltatta meg magát a közvéleménnyel, pedig neki volt annyi esze, hogy nem azt mondta, hogy a Lázár verte meg (azért simán sittre került volna), hanem azt mondta, hogy ismeretlen valakik megverték, és csak sejtette, hogy "talán a Lázárnak is köze van ehhez", így, mivel nem vádolt konkrétan senkit, megúszta az enyhébb "hamis tanúzással", és valami felfüggesztettel vagy pénzbüntetéssel.
2012. aug. 13. 09:34
23/27 anonim válasza:
Sajnállak. Követtél el hibákat, ez tény, de inkább azért sajnállak, mert tényleg nem egyszerű a helyzeted és nem nagyon tudsz lépni. Ha anyaotthon nem elérhető, akkor barátnál nem tudnál ellenni egy ideig? Gyerek mekkora? Mert írod, hogy kitűnő tanuló, tehát már iskolás. Mert ha már nagyobb, akkor már lehet arra nevelni, hogy egyedül menjen haza az iskolából (ha nincs nagyon messze). Albérletet tudnád fizetni? Ha igen, úgy kellene albérletet keresned, hogy keresni kellene mellé egy pl. idős nénit, aki ránéz a gyerekre, ha hazajött az iskolából és akkor te dolgozhatnál tovább. Kolléganőm egyedül neveli a gyerekét, azt szokta csinálni, hogy ha a gyerek egyedül megy haza az iskolából, akkor a szomszéd néni ránéz, hogy hazaért-e, ha bármi gond van, szomszéd néni ott van és lehet hozzá fordulni, tudja, hogy nem nyitja ki senkinek az ajtót stb. Tehát mondjuk egy 10-11 éves gyerek végszükség esetén így elvan egyedül.
2012. aug. 13. 11:40
24/27 anonim válasza:
Felesleges az albérlet. Megtalálja őket a férj, aztán ha eddig nem csattant pofon majd fog.
22-es, igen csak sajnos van egy rossz beidegződés Magyarországon. Vernek otthon? Kit érdekel. Majd ha meghaltál, akkor megy a dutyiba az ipse. Elviszed a férjedtől a gyereket? Puff börtön. Tehát nehezebb azt bizonyítani ,hogy verik otthon, meg csúnyán beszélnek vele, mint azt, hogy elrabolja a gyereket a férjtől. De ez szeritnem világos is.
Az ilyen embertől sajnos nincs menekvés. Sokan ezért lesznek öngyilkosok.
2012. aug. 13. 12:20
25/27 anonim válasza:
#24. Ez egyáltalán nem így van! Sőt pont fordítva. Az asszony hazugságait szó nélkül elhitte a rendőrség, csak azért mert ő nő. A gyerekeket meg hónapokig nem láttam és semmit sem tudtam tenni, a gyámhivatal meg szart rá, mert mit pattogok pár hónap miatt, mások évekig nem látják a gyereküket volt a válasz. Úgyhogy van bőven agresszív nő is.
2012. aug. 13. 12:28
26/27 anonim válasza:
Szia nálunk is ugyan ez van ez egy betegség ha gondolod mesélek róla :)
Honnan tudom ? Ay én apám ugyan ilyen ... most kezdeném a gimit de nem tudom hogy fogom elkeydeni mert anyuval ideg roncsok vagyunk valószínű hogy anyuval külön megyünk...:/
Nálunk kicsit rosszabb nincs ismerősünk mert elvagyunk tiltva mindenkitől rokonoktól is ...
3 hónappal ey előtt syétverte a laptopot a lábomon...
anzám munkahelyén ráboritotta ay író asztalt ...stb
rokonhoy nem tudunk menni syal mi se tudjuk mi lesy velünk ...
de ha gondolod mesélek a betegségről
15L
2012. aug. 16. 12:54
27/27 anonim válasza:
ay előző vagyok bocsi
s,sz,y a gép keveri :S szar a gépem ....:@ ey is apám miat -.-...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!